- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
[kép] [kép] [kép]
Sajnos ez van nincs rögzítés nem próbálkozom tovább.Lehet hibás ... De nem fogom megtudni mert pénzt adnak vissza , és nem tudom utánna akkor milyen órát vegyek megint egy ilyet és teszt vagy már rögtön mást bár hogy milyen fogalmam sincs .
[link] e videó miatt esett erre a választás
-
pruzsi
őstag
Igen tudom nem 100% pontos .
Most újból próbálgattam a letöltött alkalmazás felejtős az sem rogzit.
Gyári alap grafikonozott egy 107 et 2 perc múlva ránéztem a grafikont nincs ott csak egy 93 As írt maxnak .Igy sajnos visszaküldöm az órát.
Pedig fél évig nézegettem mire raszantam magam . -
pruzsi
őstag
válasz
farkas26 #175 üzenetére
Igen így kezdtem teljes reset. mivel ez egy felbontott termék az emagrol ,április óta állhatott náluk mivel volt benne egy akkori adat de mivel jóval olcsóbb volt ezt vettem meg...
------
Másodpercenkentire állítottam már rögtön első beuzemelesnel az adatrogzitest így nem ez lehet a problema.
----
Többször is megpróbáltam már így ezt a tesztet egyszer sem rögzítette a max adatot,akár edzesprogramkent sem.Írtam a magyar garminnak és a külföldi fórumba is hátha ....
Még van pár napon hogy elálljak a terméktől ha nem lesz megoldás. Egyéb problémám nincs vele de mivel pont pulzusmeresre vettem ez így nem ok. -
pruzsi
őstag
Szép napot! Ide is hoznám a problémámat az okosóra topikból miszerint.
"
Van egy 1,5 hetes Garmin 2 Venu órám és az érdekelne mi lehet a gond akkor ha nem minden mert pulzus számot ment el pl ma volt egy hosszabb sétám ami alatt mutatott 123 at az óra de a diagrammon nem tüntette fel .
-----------
Teszt ma[link] 133 bocsi kicsit elmosódott
[link] képernyőkep mikor abbahagytam
[link] eredmény ( nincs rajta az edzés közbeni se a kepernyokepi edzés vége )MI lehet a gond? Természetesen firmware stb legjobb, szinkronizálás is megtörtént
[link] Galaxy S3 rögzitette másik kezemen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest