Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagisti
csendes tag
Írtátok még a plusz évnyi garanciát. Szintén olvasni véleményekben (ahogy még a Garmin oldalán is), hogy meghibásodás esetén nincs javítás, csak készülékcsere jöhet szóba, de az meg csak ráfizetéssel. Ez így nem a legkorrektebb.
-
Nagisti
csendes tag
Egyébként azért kezdtem el érdeklődni az Tactix felé, mert az Instinct-re több olyan véleményt is olvastam/hallottam, miszerint több esetben zavaróan "felforrósodott" az alja, s elvileg megégette a bőrfelületet is, valamint hogy nem jelzi rendesen pl. a telefonhívásokat. Mivel nincs ilyen órám, csak a véleményekre tudok alapozni.
-
Nagisti
csendes tag
Korábban egy Suunto Traverse Alphám volt, de az Instinct Solar változatának a megjelenése óta gondolkodom a megvételén. Elsődleges szempont lenne nálam a valódi strapabíróság (hogy szó szerint ne kelljen vigyázni rá), az extra üzemidő és a "normálisan" leolvasható kijelző. Ezeknek mind az Instinct Solar fele meg, de pár hete bezavart a képbe a Tactix Solar azzal, hogy láttam egyet. Jóval minőségibb, de a mérete mellett nem vagyok biztos a strapabíróságában. + Nem vagyok/voltam biztos abban, hogy a kijelzője olyan jól látható.
-
-
Nagisti
csendes tag
Valóban jól néz ki! S ez most a solar verzió, vagy a "hagyományos"?
Egyébként pont olyan dolgok érdekeltek, mint a méretkülönbség, akkumulátor, na meg a teljesen más kijelző! Az Instinct mérete után nem szokatlan, vagy zavaró ez az 51 mm-es átmérő? S ezt a jelenlegi üzemidőt pl. milyen fényerő mellett sikerült eddig elérni?
Ami meg a kijelzőt illeti, mennyire lehet látni világítás használata nélkül (szabadtéren, illetve zárt térben)? Főleg az Instinct után.
Egyébként miért cserélted le az Instinct solárt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged