- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
balika21 #394 üzenetére
Igen láttam videót is, nagyon jól illeszkedik. Már csak az lehetne a kérdés, ha leveszed, mondjuk 1-2 év után, hogy néz ki az eredeti felület alatta. Ha valaki nagyon összecseszi, akkor ez annak megváltás, bár feketében talán még jobb lenne. Apropó, kétoldalú ragasztót, azt adnak hozzá? Az milyen, kis vékony fólia? Mert azért itt sok + hely nem nagyon lehet.
-
arcitec
addikt
válasz
balika21 #389 üzenetére
DLC bevonatos zafír üveges? Arra minek védő. Az amazonon olvastam egy véleményt, hogy
a védő szilikon dörzsölte ki. Egy olyan órára szerintem nem illik semmi plusz rakat.
Az tény vigyázni kell rá, de melyik órára nem?
Eredendően nem fekete szíj volt rajta? Mert talán az a szín lenne jó, minden alkalomra, no meg az óra is fekete, vagy nem?De ha elegánsat akarsz pl bör szíjat : [link]
-
96024
csendes tag
-
-
-
Wolfy33
senior tag
Igen, elállási jog a szerződés létrejötte után 14 napon belül lehetséges.
Illetve a termék átvétele, de a szerződés létrejötte (amikor a termék az eladóhoz érkezik és tájékoztatnak mikor küldik majd ki) közötti időben (amiben most vagy) is gyakorolhatod e jogodat.A hitel intézetet értesíteni kell az elállás tényéről.
-
Dreamie
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest