- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
lasse001 #374 üzenetére
Fenix 6x zafír. Ma futottam, de olyan gyorsan talált GPS jelet, hogy pislogni nem volt időm.
A kijelzőt napszemüvegben is jól látni (autó világítással). Minden mért adatot tökéletesen mér. Futópadon kis meglepetés ért, be volt kapcsolva a telefonon a connect és megszólalt egy női hang a köridő elérésekor.. Eddigi tapasztalatom, a Vivoactive 3 után, (bár ez az óra is mindent rendben megcsinál) hogy nem véletlen drágább óra a Fenix. Minden porcikájában precízebb és nyilván valóan az a rengeteg + tudás ami bele van építve, hát mire azt mind ki-tapasztalom és hogy mit mikor érdemes hogy használni, az egy külön kurzus is lehetne akár.
-
HThomas
őstag
válasz
lasse001 #363 üzenetére
Nekem szerencsére eddig nem volt gond vele...
Van ez a feature, hogy pl egy futás után be tudod állítani, hogy mennyire érezted megterhelőnek az adott edzést. Kíváncsi vagyok, hogy ebből majd kijön-e valami értelmes statisztika később, vagy használják-e bármire, azt leszámítva, hogy egyesével megnézhető minden edzéshez a Connectben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest