- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Én is mutattam fentebb egy boltot, itt is van lehetőség próbára-egyebekre.
284 ezerértDe a haverral 2-3 hete voltunk Sarkcsillag Sport Boltban, itt is vannak kiállított-üzembehelyezett verziók.
Vagy Mountex, esetleg.
Más:
Egyébként ezeket az órákat, nem igen érdemes összehasonlítani a samsung meg alma, és tudom is én milyen okosórákkal. Az anyaghasználat, felhasználási területe, szenzorok, üzemképesség stb...egy másik világ. Mint mondjuk a Suunto merülő/búvár órái, ésígytovább.
Suunto 9 Baro, mint alternatíva(titaniumban,is)Jó ideje szemezek én is(informálódtam is egy kollégával) a Polar,Suunto,Garmin vonalról, mert maximálisan ki tudnám aknázni a benne rejlő lehetőségeket, csak éppen....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- E-roller topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest