Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
Igen látom a videót, azok ott igazi háborús veteránok.
. Mindenesetre én próbálok vigyázni rá. Ha veszélyes a tevékenység, lecsatolom. Ennyi. Ha olyan fekete lenne a védő mint az óra, talán, de lehet még akkor sem. Az előzőt is karcmentesen adtam el...
Elég a BT. Minek a wifi, nyilván meríti is, na meg mindig ott a telefon és azon az app. Azt is csak akkor indítom el, ha szinkronizálni kell, vagy ha pl bringázok és kell a kapcsolat az esetleges telefon aktivitáshoz. Egyelőre nem látom a magam részéről hol lenne a wifinek létjogosultsága. Ügye a wifi helyhez kötött, a telefon meg jön velem BT kapcsolattal. -
arcitec
addikt
A múltkor azt írtad, a haverodnak van és bírja a gyűrődést. Az tény, hogy ha anyagában lenne
és jó kemény, nem csak a felület, hanem maga az anyag is, na ezeknek az óráknak ezen az árakon már tudnia kellene.
Benoe77 : Hát nem tudom, nézegettem én is ezeket, de egy ilyen órára, hááát, inkább vigyázok és ha kell leveszem, (barkács,munkavégzés, egyebek). -
arcitec
addikt
válasz
balika21 #394 üzenetére
Igen láttam videót is, nagyon jól illeszkedik. Már csak az lehetne a kérdés, ha leveszed, mondjuk 1-2 év után, hogy néz ki az eredeti felület alatta. Ha valaki nagyon összecseszi, akkor ez annak megváltás, bár feketében talán még jobb lenne. Apropó, kétoldalú ragasztót, azt adnak hozzá? Az milyen, kis vékony fólia? Mert azért itt sok + hely nem nagyon lehet.
-
arcitec
addikt
válasz
balika21 #389 üzenetére
DLC bevonatos zafír üveges? Arra minek védő. Az amazonon olvastam egy véleményt, hogy
a védő szilikon dörzsölte ki. Egy olyan órára szerintem nem illik semmi plusz rakat.
Az tény vigyázni kell rá, de melyik órára nem?
Eredendően nem fekete szíj volt rajta? Mert talán az a szín lenne jó, minden alkalomra, no meg az óra is fekete, vagy nem?De ha elegánsat akarsz pl bör szíjat : [link]
-
arcitec
addikt
válasz
lasse001 #374 üzenetére
Fenix 6x zafír. Ma futottam, de olyan gyorsan talált GPS jelet, hogy pislogni nem volt időm.
A kijelzőt napszemüvegben is jól látni (autó világítással). Minden mért adatot tökéletesen mér. Futópadon kis meglepetés ért, be volt kapcsolva a telefonon a connect és megszólalt egy női hang a köridő elérésekor.. Eddigi tapasztalatom, a Vivoactive 3 után, (bár ez az óra is mindent rendben megcsinál) hogy nem véletlen drágább óra a Fenix. Minden porcikájában precízebb és nyilván valóan az a rengeteg + tudás ami bele van építve, hát mire azt mind ki-tapasztalom és hogy mit mikor érdemes hogy használni, az egy külön kurzus is lehetne akár.
-
arcitec
addikt
Lehet csak javítottak benne. Egyébként is egy halom javítás van benne.
lasse001 : Csatlakozz a telefonra a az IQ connet-el és kis időre hagyd úgy, vagy Garmin Express.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged