- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Én is mutattam fentebb egy boltot, itt is van lehetőség próbára-egyebekre.
284 ezerértDe a haverral 2-3 hete voltunk Sarkcsillag Sport Boltban, itt is vannak kiállított-üzembehelyezett verziók.
Vagy Mountex, esetleg.
Más:
Egyébként ezeket az órákat, nem igen érdemes összehasonlítani a samsung meg alma, és tudom is én milyen okosórákkal. Az anyaghasználat, felhasználási területe, szenzorok, üzemképesség stb...egy másik világ. Mint mondjuk a Suunto merülő/búvár órái, ésígytovább.
Suunto 9 Baro, mint alternatíva(titaniumban,is)Jó ideje szemezek én is(informálódtam is egy kollégával) a Polar,Suunto,Garmin vonalról, mert maximálisan ki tudnám aknázni a benne rejlő lehetőségeket, csak éppen....
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mit tud egy sokkolóan drága sportóra egy olcsóbbhoz képest? Napelemes rásegítést a fantasztikus üzemidőre, meg mindent, amit a műfajtól elvár az ember, egy bökkenővel.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple watch SE GPS 2.Generáció 97% akku kapacitás!!
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest