- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Döglött Róka #30 üzenetére
Te szerintem nem tudsz megfelelően értelmezni.
Olvasd át , ismételten.
Nem hápogtam, elmondtam a tényeket, mutattam kollégának ezt azt.Pontosan tisztában vagyok az árakkal, a felhasználási területekkel stb....azzal is, nekem milyen az életvitelem, arra mi a megfelelő eszköz. Nem érdekelnek a méretek.
Te valamit nagyon benéztél. Mielőtt beleállsz egy másik fórumozóba, ajánlott használni az eszed.
Ne keltsd itt feleslegesen a feszkót.(#33) Döglött Róka
TE kezdted el, gondolkozz már, ismételten. -
myckey
veterán
válasz
Döglött Róka #28 üzenetére
Mégegyszer?
Nem értelek, magyarázd meg . Szerintem rossz embernek címezted.
-
myckey
veterán
Én is mutattam fentebb egy boltot, itt is van lehetőség próbára-egyebekre.
284 ezerértDe a haverral 2-3 hete voltunk Sarkcsillag Sport Boltban, itt is vannak kiállított-üzembehelyezett verziók.
Vagy Mountex, esetleg.
Más:
Egyébként ezeket az órákat, nem igen érdemes összehasonlítani a samsung meg alma, és tudom is én milyen okosórákkal. Az anyaghasználat, felhasználási területe, szenzorok, üzemképesség stb...egy másik világ. Mint mondjuk a Suunto merülő/búvár órái, ésígytovább.
Suunto 9 Baro, mint alternatíva(titaniumban,is)Jó ideje szemezek én is(informálódtam is egy kollégával) a Polar,Suunto,Garmin vonalról, mert maximálisan ki tudnám aknázni a benne rejlő lehetőségeket, csak éppen....
-
myckey
veterán
Jelenleg 284 ezerért "már" hozzá lehet jutni, azért ez így kedvezőbb, mint az említett összeg.
Itt azért az anyaghasználat nem egy..... többek között. Az anyagminőség sokat dob a dolgokon.....többek között
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mit tud egy sokkolóan drága sportóra egy olcsóbbhoz képest? Napelemes rásegítést a fantasztikus üzemidőre, meg mindent, amit a műfajtól elvár az ember, egy bökkenővel.
- GTA VI
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest