Új hozzászólás Aktív témák
-
> nekem úgy van beállítva a Fenix, hogy aktivitás közben naplemente után kapcsoljon be csuklómozgásra
Nekem is igy volt a FR beallitva, de pont azt mondom, hogy az AMOLED-nel nem kell forgatni futas kozben a kezed, ami egy rendesebb temponal hasznos.
Kifejezetten hosszu turakra (tobb nap) en nem vennek Epix-et egyebkent, de futni franko.
-
Nem tekeri fel. Always-on eseten is mindig ket erosseg kozott valtakozik, lasd a videon, amit par hete csinaltam: [link] Futas kozben nekem ugy van beallitva, hogy kicsit vegye le a fenyerot, ha nem felfele van forditva (ergo ha epp nem nezek a csuklomra). Viszont levett fenyerovel is jol lathato meg napsutesben is.
Azert is tetszik ez nekem jobban, mint a transzreflektiv kijelzo, mert sokszor futok sotetben vagy szurkuletben, es az AMOLED ugy jol olvashato, ha csak a szemed sarkabol oldalrol rapillantasz. Futasnal nagyon ritkan van az, hogy full derekszogben nezel ra az orara, nekem legtobbszor annyira van csak szuksegem, hogy egy szint lassak (pl. milyen HR vagy power zonaban vagyok).
-
Dreamie
őstag
A kinizsi 100-at nekem a fenix 6x pro solar lehozta simán. Ott én navigálásra használtam, tehát feltöltöttem az útvonalat és éjjel is szépen végigvitt, óriási élmény volt. Kb. 50%-ot esett az aksi, emlékszem előtte az fenix öthöz vinnem kellett a töltőkábelt és aksit, hogy kibírja.
Bocs, ez az epix gen 2, nem figyeltem. Azért itt hagyom.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Erre nehéz pontos választ adni, de a turn-by-turn navigáció a puszta GPS rögzítéshez képest biztos valamekkora pluszfogyasztással jár. Alább akad egy blogbejegyzés a hazai forgalmazótól akkumulátortémában:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged