- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez se így van.
- az Apple watch például utoléri az öv pontosságát
- nálam az öv az első 5-10 percben össze-vissza mer
- az öv intervallumnal és max terhelés közelében pontosabb, pl ultrafutásnál vagy akar maratonon nincs lényegi elteresDe kicsit belefáradtam már a téves állítások kijavítasaba, szóval hagylak is.
> Egészen biztosan nem használnék Garmin edzőt, valódi edző mellett. Csak arra használnám az órát + övet, hogy azok eredményeit az edzőmmel megosszam.nem érted: a Garmin accounthoz nem tudok egy valódi edzőt hozzarendelni, aki tervezhetne ott helyben az edzéseket
-
néhány példa:
- gyenge az analizis (Runalyze vagy intervals.icu-hoz képest)
- lassú az UI
- nem lehet jól keresni aktivitásokra
- workout szerkesztés egy fájdalom
- edzőt nem lehet egyszerűen hozzarendelni
- nem lehet részletes strukturált exportokat csinálni
nezz meg egy runalyze-t vagy intervals.icu-t a weben, és vesd össze a connecttel, ég és föld -
-
> nekem úgy van beállítva a Fenix, hogy aktivitás közben naplemente után kapcsoljon be csuklómozgásra
Nekem is igy volt a FR beallitva, de pont azt mondom, hogy az AMOLED-nel nem kell forgatni futas kozben a kezed, ami egy rendesebb temponal hasznos.
Kifejezetten hosszu turakra (tobb nap) en nem vennek Epix-et egyebkent, de futni franko.
-
Nem tekeri fel. Always-on eseten is mindig ket erosseg kozott valtakozik, lasd a videon, amit par hete csinaltam: [link] Futas kozben nekem ugy van beallitva, hogy kicsit vegye le a fenyerot, ha nem felfele van forditva (ergo ha epp nem nezek a csuklomra). Viszont levett fenyerovel is jol lathato meg napsutesben is.
Azert is tetszik ez nekem jobban, mint a transzreflektiv kijelzo, mert sokszor futok sotetben vagy szurkuletben, es az AMOLED ugy jol olvashato, ha csak a szemed sarkabol oldalrol rapillantasz. Futasnal nagyon ritkan van az, hogy full derekszogben nezel ra az orara, nekem legtobbszor annyira van csak szuksegem, hogy egy szint lassak (pl. milyen HR vagy power zonaban vagyok).
-
> Az óra azért jó, mert nem kell egy tepsi méretű mobilt magaddal cipelni, ennyi.
Kicsit azert macerasabb pl. egy intervallumos edzest mobillal levezenyelni. Vagy egy 100k-s ultrafutason folyamatosan a mobilon nezegetni a pulzusodat, meg ilyesmi, esetleg egy porgosebb maratonon
-
Az Epix 2-nek szerintem kurvajo a GPS pontossaga, 1-3 metereket teved az uthoz kepest varosi/parkos kornyezetben. A 6-os szeria tenyleg nem volt az igazi, de ez eleg kiraly szerintem. A 3 eves telefonos tortenet siman nem igaz.
> Az Epix-ből meg ezt vették ki...Akinek amoled kell erős napfényben vegye csak.
Frankon lathato total direkt napsutesben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest