- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- iPhone topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Na igen, oda mondjuk tényleg nem kell nagyon a navigáció, főleg az elején
Futás közben nem zavaró a normál mód? Kellően hamar feléled?
#27 Dreamie: igen, szerintem a Fenix 6 pro is abszolválná simán. Esetleg levenném az auto (csuklómozgásos) háttérvilágítást este. Legutóbb 70km-t mentem, nagyrészt futva, előre feltöltött útvonallal, részben ismeretlen terepen, és nagyon jól jött, hogy nem kell a telefonon néznem az elágazásokat... (illetve nem a telefonom merül, mint régen)
-
HThomas
őstag
Köszi! Mondjuk nyáron, napos időben, felemelt fényerőnél, sokszor ránézve a térképre lehet ez talán érdekes... ugye a Fénix +6 óra üzemidő a spec szerint, ráadásul ott napsütésben nincs többletfogyasztás.
Ha egy Kinizsi 100-at végigtrackel plusz előtte/utána fél nap normál üzemmódban, akkor minden ok -
hegedus001
aktív tag
Még egy gyors kérdésem lenne. Ha jól olvastam akkor 2 féle magasság mérése van az órának. GPS és barométer alapú. Jól tudom ezt? Melyik a pontosabb ? (A GPS és koordináták at nézve nagyon félre lő, kivéve mozgásban. Akkor pár méter eltérés van csak) Ha a barométeres magasság meghatározást választom akkor azt nem vágja haza az időjárás változás ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Jövedelem
- Androidos fejegységek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest