- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Na igen, oda mondjuk tényleg nem kell nagyon a navigáció, főleg az elején
Futás közben nem zavaró a normál mód? Kellően hamar feléled?
#27 Dreamie: igen, szerintem a Fenix 6 pro is abszolválná simán. Esetleg levenném az auto (csuklómozgásos) háttérvilágítást este. Legutóbb 70km-t mentem, nagyrészt futva, előre feltöltött útvonallal, részben ismeretlen terepen, és nagyon jól jött, hogy nem kell a telefonon néznem az elágazásokat... (illetve nem a telefonom merül, mint régen)
-
HThomas
őstag
Köszi! Mondjuk nyáron, napos időben, felemelt fényerőnél, sokszor ránézve a térképre lehet ez talán érdekes... ugye a Fénix +6 óra üzemidő a spec szerint, ráadásul ott napsütésben nincs többletfogyasztás.
Ha egy Kinizsi 100-at végigtrackel plusz előtte/utána fél nap normál üzemmódban, akkor minden ok -
hegedus001
aktív tag
Még egy gyors kérdésem lenne. Ha jól olvastam akkor 2 féle magasság mérése van az órának. GPS és barométer alapú. Jól tudom ezt? Melyik a pontosabb ? (A GPS és koordináták at nézve nagyon félre lő, kivéve mozgásban. Akkor pár méter eltérés van csak) Ha a barométeres magasság meghatározást választom akkor azt nem vágja haza az időjárás változás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest