- iPhone topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
Ez igaz, de nem volt kedvem itt vidéken, ahol még a posta is megszünt, se csomagot küldözgetni, se a GLS-t lesni, vagy beautózni a városba ez miatt. Persze több úton néztem/nézettem utána, (e-mail, chat, és telefon) amire csak kibökték, hogy ez azért "olcsóbb" jelenleg mert cseh...
Szóval megrendeltem az Euronicstól, igy talán pár nap múlva meglesz.
-
PeteePeti
őstag
Volt már Garmin órám! És nekem például hiányzott ez a funkció! Ilyen árkategóriában ne mond nekem, hogy ördögtől való lenne, ha ez bele kerülne? Ennyi erővel, akkor minek az app értesítések? De hát az is benne van! Szal nem értem, hogy miért ne lehetne benne, azért mert ez egy sport óra?
Ettől függetlenül egy remek óra lehet! Fenix 6X Pro és Tactix Delta óráim voltak! Két dolog hiányzott nagyon, és az amoled érintő képernyővel az Epix 2 lett a számomra majdnem tökéletes Garmin! De a hívás beszéd még mindig hiányzik nekem róla!
Minden másban tökéletes!
Végül lehet így is benevezek rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Minden másban tökéletes!