- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
Ez igaz, de nem volt kedvem itt vidéken, ahol még a posta is megszünt, se csomagot küldözgetni, se a GLS-t lesni, vagy beautózni a városba ez miatt. Persze több úton néztem/nézettem utána, (e-mail, chat, és telefon) amire csak kibökték, hogy ez azért "olcsóbb" jelenleg mert cseh...
Szóval megrendeltem az Euronicstól, igy talán pár nap múlva meglesz.
-
PeteePeti
őstag
Volt már Garmin órám! És nekem például hiányzott ez a funkció! Ilyen árkategóriában ne mond nekem, hogy ördögtől való lenne, ha ez bele kerülne? Ennyi erővel, akkor minek az app értesítések? De hát az is benne van! Szal nem értem, hogy miért ne lehetne benne, azért mert ez egy sport óra?
Ettől függetlenül egy remek óra lehet! Fenix 6X Pro és Tactix Delta óráim voltak! Két dolog hiányzott nagyon, és az amoled érintő képernyővel az Epix 2 lett a számomra majdnem tökéletes Garmin! De a hívás beszéd még mindig hiányzik nekem róla!
Minden másban tökéletes!
Végül lehet így is benevezek rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Minden másban tökéletes!