Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tekeri fel. Always-on eseten is mindig ket erosseg kozott valtakozik, lasd a videon, amit par hete csinaltam: [link] Futas kozben nekem ugy van beallitva, hogy kicsit vegye le a fenyerot, ha nem felfele van forditva (ergo ha epp nem nezek a csuklomra). Viszont levett fenyerovel is jol lathato meg napsutesben is.
Azert is tetszik ez nekem jobban, mint a transzreflektiv kijelzo, mert sokszor futok sotetben vagy szurkuletben, es az AMOLED ugy jol olvashato, ha csak a szemed sarkabol oldalrol rapillantasz. Futasnal nagyon ritkan van az, hogy full derekszogben nezel ra az orara, nekem legtobbszor annyira van csak szuksegem, hogy egy szint lassak (pl. milyen HR vagy power zonaban vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest