- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Látom megelőztek (és elég nagy az egyet nem értés), de engem azért érdekelne a te - kicsit jobban kifejtett - véleményed is. Félre ne érts, nem akarom én beosztani az idődet, de szerintem lehet jobb lenne, ha az előbb említett "kifejtést" egy logout-os kis cikkben tennéd meg.
Egyfelől a várható terjedelme (képek + szöveg) miatt, másfelől többen látnák, olvasnák, valamint a hozzá tartozó topic-ban szépen lehetne ütköztetni a véleményeket.
Nekem most igazából csak egy kérdésem volna: volt más (márkájú) órád is, és az se volt jó? Esetleg volt olyan márka / típus, amit jobbnak tartottál.#44 Crus
Coros-al van tapasztalatod?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Méregdrága, de mindent tud az új Epix, ami egy Fenix 7, csak AMOLED panellel.
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest