Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Y72
aktív tag
válasz
<Adamsky> #33 üzenetére
Nem hibás a készülék, 100%-os, de ezt ilyen.
Én egy hardcore user vagyok, az elő okostelefonomat is azért vettem hogy trackeljek vele, ehhez jön hozzá a mérnöki pontossági igényem.
Garmin nem tudja azt amit a telefon de ezt sikeresen titkolják. Egyébként DCRainmaker-nek is írtam már többször, hogy hajára kenheti a tesztjeit, de ő egy fizetett reklámozó ember (bár tagadja). Sok értelme nem volt.
Több garmin óra is van ismerősi körben, mikor rákérdeztem ezekre a hibákra mindenki megerősítette azzal a megjegyzéssel hogy nekik ez fel sem tűnt, mert nem kell nekik olyan pontosan.
Versenyszerűen futó ismerősök pl manuálisan kapcsolgatják az órát mikor megállnak, de nekik ez már megszokott dolog mert nincs más.
Csináltam összehasonlításokat, ha érdekel berakok pár képet majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest