Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasse001
senior tag
A Garmin pay mától működik Erstés kártyával is. Már akit érint.
-
Lajmund
őstag
Én bízok benne hogy az 51mm-be lesz legalább egy 1.5-1.6" kijelző meg egykét finomság. Én is ezt az epixet néztem ki de most egy két hónap alatt jön az epix pro,samsung 6,meg a Huawei négyes széria. Ezeket azért megvárom. Még az lenne jó ha a pro lenyomná a sima epix 2 árát mert ha lényegesen nem fog többet tudni akkor lehet ez lesz a jó áérték arányu ha ekkora összegnél lehet ilyet mondani.
-
brooxy
csendes tag
Üdv mindenkinek tervezek egy ilyen órára beruházni azonban meg sose volt garminom csak más okosóra . Az érdekelne hogy ébresztő funkció van-e rezgéssel hang nélkül? Illetve szerintetek a bezel.hu oldalon valóban hivatalos gyártói garanciával árulhatják mint ahogy hirdetik?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
gulb
őstag
Lattatok az uj Forerunner 955 UI-t? el tudnam viselni ezen az oran. De ugyfest nem jon..
Viszont a running matrics ugyfest next verzioba benne lesz vegre! -
Galahed
senior tag
válasz
ForRedGlory #205 üzenetére
Gyakorlatban, nálam sokat segitett a karcok elkerülésében A DLC/zafir kombó. A másik órám, egy sima Venu nem sokáig birta ugyanilyen igénybevétel mellett ennyi ideig karc nélkül...Ez meg már háromszor is kapott olyat fém eszköztől (pl ma a radiátor sarkától) hogy azt hittem nem éli túl / keret és az üveg kapott / de hálistennek karc sem lett rajta.
-
lasse001
senior tag
válasz
ForRedGlory #203 üzenetére
Erről az óráról mind leesett nekem zuhanyzáskor. Pedig 5 biztos volt rajta. De nem érdekel. Titánium van és még nincs rajta karc pedig lakatos vagyok és meló közben is rajtam van.
-
ForRedGlory
félisten
Megpróbálkozok harmadszor is az Epixel. Eddig mind azért ment a házhoz, mert a legnagyobb óvatosság mellett is érthetetlen ok miatt karcos lett a kerete, amit én nem tudok elviselni. Vásárolt valaki ilyen vagy hasonló védő keretet rá? Amennyiben igen, akkor hol vette?
-
Bennyboy
őstag
Szokott vki bulderezni? Keresek hozzá vmi jo beállítást,mert a sima falmászásnál nehézséget kell állítani meg teljesen más m8nt amire szükségem van.
-
Galahed
senior tag
A zafir verzió egy kicsivel fejlettebb a GPS- azaz a műholdas navigáció terén mint a legolcsóbb model. Ha fontos a pontosság, erdőben,magas házak között, akkor jó választás lehet (DLC + Sapphire) a drágább típus. Képernyőt meg bárki készithet rá (bizonyos korlátok között) lentebb meg lehet találni a linket hozzá, hogy hol lehet késziteni. Az fontos, hogy csak Navigate viszonteladótól vegyél, az emag nem minden esetben az... Az Alza sem...
Euronics, Zerge, Navigate stb boltok jó választás.
Én az Euronics-nál vettem a zafir DLC-t(fekete-szürke) kb majdnem 90ezerrel olcsóbban mint az ajánlott bolti ár. (akció volt karácsony elött)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest