- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
attisx
addikt
válasz
freemanone #102 üzenetére
Képzelheted én mekkora önértékelési válságba kerültem a 3,2-es nHD-s telóm miatt...
-
attisx
addikt
Gyerekek! Nem értitek a lényeget: férfi kézbe (alkattól és magasságtól függetlenül) 4,5-ös kijelző az ideális, aki kisebbet használ az nem férfi, aki nagyobbat az meg csak kompenzál. Ez tény. 'Oszt jó napot...
-
Bambalazs
senior tag
-
zdanee
őstag
Hát ilyen hozzáállással - mérnök vagy nem - tuti nem fog alkalmazni egyik telefongyártó sem.
- Rhino666, tervezz egy 3.5"-os csúcstelefont!
- Bocsi főnök, azt a fizika nem engedi!
- Igen? A '70-es években meg azt mondták, 1.5 tonna alatt nem lehet számítógépet tervezni. No, kifele menet add le a belépőkártyádat és küldd be a következő mérnököt!Amúgy a Google Glass úgy tűnik elég pici helyre sikeresen bezsúfolt egy csúcstelefont. Ha azt mondanád, 0.4"-ba nem fér be, akkor azt mondanám, a DARPA talán megpróbálná. De hogy 4.3" lehet, 4" meg nem, na ez bullshit, barátom, ez nem egy nagyságrend, ezt kb mérési hibának hívjuk.
-
zdanee
őstag
válasz
freemanone #93 üzenetére
Én feladom, nem dől össze a világ, ha a kis fejében marad a szürkület. Kár etetni tovább.
-
Rhino666
addikt
válasz
freemanone #93 üzenetére
Apple meg csúcs HW? Hát...
Gyengébbek, csak szintetikus tesztekben hasonlóképp muzsikálnak az iOS-nek köszönhetően.
-
Rhino666
addikt
válasz
<Adamsky> #90 üzenetére
Itt arról van szó, hogy valakinek túl nagy a 4" fölötti kijelző, ami feltételezi, hogy a 4" melletti befoglaló méret az ami valójában túl nagy, nem kényelmes egyeseknek. Ez eddig csak szövegértelmezés. Feltételezem hogy ha valakinek a 4,3" túl nagy, akkor hiába adnak ki 4"-el egy olyan készüléket amibe fizikailag beleférne egy 5"-es képátlójú kijelző is (hatalmas kávákkal), az se lesz kényelmes.
Amit próbálok átadni a mondókámmal az az, hogy egy képátlóhoz képest optimális méretű, 4"-es kijelzőjű készülékházba nem lehet belepasszírozni úgy csúcshardvert, hogy ne legyen probléma az akksival és/vagy a melegedéssel. Függetlenül a vastagságtól.
Tehát kiadhatnak csúcshardvert 4"-es kijelzővel, de ha már úgyis olyan nagy lenne a káva az alaplap és az akksi miatt, akkor már miért ne rakjanak bele egy 4,3"-es kijelzőt vékonyabb kávával?!
Akinek a 4"-től nagyobb készülékek nagyok, ott a probléma úgyis az, hogy a hüvelykujj nem éri el kijelző a túlsó sarkait biztos fogás mellett. A kis kijelző nagy kávával úgysem alternatíva a számára.
Azért kíváncsi lennék az áthidaló megoldásra, mert ezzel nagy (és látszólag fontos) dilemmát oldanál meg...
-
<Adamsky>
nagyúr
Kedves "hw mérnök"!
Had kérdezzek valamit. Tudod mit jelent az, hogy befoglaló méret? Ha igen, akkor be kell lásd, hogy szinte mindegy, hogy 4"-ről vagy 4,3"-ról beszélünk. Mert sajnos, -- mint látni fogod -- nem feltétlen ez szabja meg a készülék valós méreteit.
Itt van egy szemléletes példa: Xiaomi MI-2s vs. Samsung I8190 Galaxy S III mini.
Kérlek vess egy pillantást a kijelzők méretére, utána készülékek méreteire (ebből adódik a befoglaló méret), végül pedig a SoC-ra. Hmm... érti? Én csak egy mezítlábas programozó vagyok, de az egyszerű számadatok alapján én igenis azt látom, hogy lehetséges a dolog, csak akarni kell(ene). -
Rhino666
addikt
válasz
<Adamsky> #88 üzenetére
Senki nem mondta, hogy ez 4"-es.
A vitatéma indító hozzászólás még 4"-es méretről szólt. Én erre azt állítottam, hogy 4,3" alá nem lehet menni csúcshardverrel amit alá is támasztottam. Akkor miről is megy a vita ha tényleg itt is 4.3"-es a csúcshardver, vagyis ez is csak engem igazol?
Asszem most én nem értelek. Ezzel most mit is akartál mondani?
Idéztem mástól és reagáltam rá.
Mi vagy te? Valami "szuper talent" hw mérnök / fizikus?
Eltaláltad. HW mérnök.
(#87) Bambalazs:
Csak hogy mivel az alaplap egy NYÁK (2 dimenziós nyomtatott áramkör), a 4,3"-es telefon térfogata (az az 3 dimenziós kiterjedése) fix, egyforma alaplapméret mellett ugyanazt a térfogatot háromféleképpen lehet elérni 4"-en: vastagabb kiterjedés (ez a NYÁK 2 dimenziós mivolta lehet nem működik), nagyobb szélesség/magasság (innentől már nem 4"-es, hanem 4,3"-es), vagy fizikailag kisebb akksi (itt meg az a probléma, hogy estig se bírná)...
-
<Adamsky>
nagyúr
Én kezdem feladni ...egyszerűen nem akarod érteni a dolgot, mert a végén mi kiderülne, hogy nincs igazad. Ugye? Az előd is, és az új M2S is 4,3". Senki nem mondta, hogy ez 4"-es. Más kérdés, hogy olyanok a befoglaló méretei, amibe más neves gyártó csak 4"-okat pakol.
"... amit meg lehet csinálni 5"-ra, azt meg lehet 4-re vagy 3.5-re is..."
Asszem most én nem értelek. Ezzel most mit is akartál mondani?
"A fizika sajnos nem így működik, nekem elhiheted."
Mi vagy te? Valami "szuper talent" hw mérnök / fizikus?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mit össze vitáztok ezen már, jó olvasni
De ha nagyon akarnák meg lehetne szerintem csinálni, csak abból nem lenne profit. Persze egy idő után már nem lehetne, de a 4"-ba még épp beleférne. Szerintem.
-
freemanone
addikt
válasz
freemanone #81 üzenetére
lejárt a szerkesztés és elnéztem egy sort, de így is csak 3 hónappal előbb jelent meg a HOX és az S3 is az MX4-core-hoz képest.
-
zdanee
őstag
egy google keresést legalább próbáltál a cuccra? nincs semmi trükközés, amit meg lehet csinálni 5"-ra, azt meg lehet 4-re vagy 3.5-re is. retina felbontás? kamerában 0.8 tft UXGA felbontással. proci? HDMI miniPCben elfér kb pendrive méretben. memória? ne vicceljünk. antenna? bőven van hely 3.5"-on is. iphone, hogy egy közismert példát mondjak.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Na meg kíváncsi lennék a melegedésére ..."
Igaz ez az előd, de ez sem volt "piskóta".
Innen a PH!-ról: "Pozitívum továbbá, hogy masszív terhelés mellett sem tapasztaltunk melegedést..." és "... az üzemidő átlagos ..."És a kegyelemdöfés. Létezik hozzá 3100 mAhs akksi + hátlap. Így persze nem lesz oilyan trendi lapos, de én pont le sz@**m.
-
<Adamsky>
nagyúr
Ettől a határtól elég messze vannak a gyártók. Ezt itt már előttem többen is alátámasztották komoly példákkal. De hozok én is egyet:
Xiaomi M2S: Qualcomm Snapdragon 600 @ 1,7Ghz, 2GB RAM, 4.3-inch 720p -> Antutu-ban 25,913
.. és a méretek: 126 x 62 x 10,2 mm -
Rhino666
addikt
válasz
Bambalazs #75 üzenetére
Az egyforma teljesítményű SoC-ok kisebbek a tavalyihoz képest de a csúcskategória teljesítménye nő évről évre nő, egy idő után már nem lehet összébb zsugorítani az aktuális csúcsot (és itt már nem csak a SoC-ot kell figyelembe venni). Fizikai korlátai vannak a kis csúcskészülék létezésének, aki nem hiszi az mélyedjen el egy kicsit jobban a témában...
Amúgy melyik csúcsmodellnek az interációja?
A tavaly februári csúcsmodellek (S3, HOX stb.) után fél évvel jött ki, ez sem véletlen.
-
freemanone
addikt
Beleférne ha akarnák, de nem akarják. Ez a kinek mekkora keze van meg felesleges érvelés, mert nekem kényelmetlen a 4,x"-os képernyő és nem vagyok vele egyedül. 4"-on pedig alíg van normális készülék, ami néz is ki valahogy és garanciát sem kínán keresztül kell érvényesíteni. Én meg nem értem mért ne kellene?
Amúgy melyik csúcsmodellnek az interációja? Csakmert Meizu nem igen gyártott sok telefont, sőt tudtommal hármat, amiből 2db 4"-es és egy darab 4,4"-es, azért, hogy 720p kijelző lehessen, ne "csak" qHD. Az utóbbi modell ráadásul tavaly novemberi (MX2) ami a korábban linkelt 4"-es után jött ki egy jó fél évvel.
-
Bambalazs
senior tag
Az SoC-k évről évre kisebbek, ahogy fejlődik a gyártástechnológia. Pont, hogy jobban elférne egy idei csúcsmodell SoC a tavalyi készülék alaplapján. Egyetlen ok van ami ezt meggátolja, mégpedig a PROFIT. Nem lehetne jobban teleszórni a piacot mindenféle telefonnal, ha lenne egy igazán tökéletes készülék.
-
Rhino666
addikt
válasz
freemanone #73 üzenetére
Ez már egy iterációja a tavalyi csúcsmodelleknek, ami nem véletlen. Az adott aktuális csúcsmodell sosem fog beleférni 4"-be, egyébként meg férfi kézben kényelmes a ~4,5" méret (+/- 0,2"), nézni is sokkal jobb a nagyobb kijelzőt szóval nem is értem miért kellene.
A felső-középkategória meg eddig is elérhető volt 4"-en.
-
zdanee
őstag
Nem azt vitatom, hogy meg kell tervezni, hanem azt, hogy egy erős vas csak batár 5"-ba fér bele. Ellenpélda Xiaomi Mi2 4.3"-on hozza az ~5" felszerelését (és még az akkuja sem kicsi!). Egyszerűen arra volt a nép nevelve, hogy minél nagyobb a telefon, annál komolyabb a hardver. Természetesen mindenki nagy telefont akart emiatt, az a trendi. Most van olcsón nagy telefon, csak éppen gagyi hardverrel. Akinek nem tellett a csúcstelóra, most ezeket a vackokat megveszi, mert a fejében nagy = erős. A gyártók a méret helyett azt is kitalálták volna, hogy a piros telefonokba tesznek erős vasat, most a piros szín lenne ugyanez.
-
Rhino666
addikt
Pedig elhiheted hogy tényleg nem annyiból áll egy formaterv hogy rajzolnak egyet aztán belepakolják. Ha nem jól oldják meg az ilyesmit akkor töltési problémák fordulnak elő, ha rosszul vagy rossz helyre vezetik ki az antennát akkor a tenyér árnyékol, aztán eldobja a jelet hívás közben. Az erősebb vasak több hőt generálnak, nagyobb helyet foglalnak, tehát több hely kell nekik, főleg mert szorosan össze vannak zárva egy akksival és egy kijelzővel, ilyen egyszerű.
-
zdanee
őstag
Pedig de, kb ennyi. Hőtermelés x86-hoz képest elhanyagolható, a fém árnyékolás kb el is vezeti a hátlap felé. Sem borda, sem venti, sem légjáratok, nincs rá szükség. Antennának bőven van hely (ezt nem is értem, szerinted mekkora egy antenna, hogy 4" alatt kivitelezhetetlen?). A fenti képen egy iPhone 5 alaplapja látható, viszonyításképpen középen a micro-SIM foglalat. Megjegyzem egy Samu sem sokban különbözik belül. Sőt, mondok jobbat, a kínai HDMI mini-PC-k konkrétan egy kínai tablet alaplap belerakva a legkisebb műanyagházba, amiből nem lóg ki egyik sarka sem.
-
<Adamsky>
nagyúr
"... nehéz belepasszírozni ..."
Miért is? Akkora nagy a proci, hogy 4" alá nem fér be?
Nem hiszem. Az tény, hogy manapság egész megdöbbentő módon nem foglalkoznak a készülék valós méretével. Az emberek pedig ezt hajlamosak elnézni a gyártóknak. Nagy kijelző? ... hát ..., ez akkor ekkora.
Vannak persze üdítő (de sokszor beszerezhetetlen) kivételek. Ilyen a kedvencem a Moto Razr M. Nézz utána, hogy mekkora, és mi van benne! Igaz, ez egy 4,3"-as, de alig nagyobb, mint a 3,7"-es Desire-m. -
AlexWolf
senior tag
Jelenleg Galaxy Ace-m van (az első szériás). Azon is fanyalognak, hogy milyen sz@r, meg milyen drága a képességeihez képest. Kb 2 éve használom és semmi bajom nincs vele.
Sajna nincs pénzem SIV-re, sőt SIII-ra sem (sőt egyik "Csúcskategóriás" telóra sem). így, ha ez a telefon értelmes árkategóriába fog esni, valszeg beszerzek egyet.
Lehet érte kövezni. -
<Adamsky>
nagyúr
"A HTC-t ne írjuk még le ennyire. Ha jól tudom még csak esett a nyeresége nem pedig veszteséges."
Talán igaz, de olyan zuhanórepülésbe vannak, hogy csak na! És hiába van egy jó telefonjuk, ha az szinte csak papíron létezik, mert nem lehet kapni. Van egy-két nevetséges, de igen drága belépő modelljük, és azon kívül nem sok semmi. Droid-os vonalon legalábbis. A "One S"-nek nagyon kéne már egy utód. A brand építés pedig olyan mintha számukra tök ismeretlen lenne. Nevezgetik össze-vissza a telefonjaikat. Csak az tudja, hogy melyik hol helyezkedik el a termékpalettán, aki napi szinten követi az eseményeket, vagy nagyon komolyan utána olvas. Én sajnálnám, ha eltűnnének, mert nekem is még egy Desire-em van, amit lassan szeretnék lecserélni, de nem minden áron ...
+1
SuperMario -
SuperMario
tag
Az IBM meg összepakolta az első grafikus op.rendszert, mára meg már sehol nincsenek. A múltból nem lehet megélni, ahogy azt a Nokia prezentálja a legjobban, de egyébként örülnék, ha a HTC belendülne, csak nincs helyük, a droidjaik drágák, a WP-vel meg adtak a szarnak egy pofont körülbelül. Persze legalább bepróbálják, meg foglalkoznak vele legalább marketing-szinten.
A Blackberry is jó cucc, de attól még a tény, hogy már csak a csoda tartja őket életben nem alaptalan. Meg világszinten kéne valamit összehozniuk, mert Angliából nem fognak megélni. Vagy csak rosszul.
Azért remélem valaki, akárki p*csánrúgja a Samut, mert ez így már pofátlan.
-
sid87
senior tag
Ameddig veszik ezeket a klón S3makat butitva drágán, addig miért ne gyártsák őket? Kereslet nélkül nem zúdítanák ezeket szvsz. :-)
-
HuMarc
veterán
Nem rossz, nem rossz
Csak egy jó árazás kell neki, ami a Samsungnál elég ritka
-
watchfun
tag
Azért a kis felbontásnak is vannak előnyei: nagyobb betűk és hosszabb üzemidő... Aki nem csak hd filmet néz a telefonnal, hanem mondjuk elintézi a levelezését, navigál és főleg telefonál, meg mondjuk 45 év felett jár és már nem olyan a szeme mint annakelőtte, annak ez ideális. A nagy méret kis- közepes felbontással olvasható marad, ehhez a 2000 mAh akksi ad 2-3 nap üzemidőt. Végre elkezd a Samsung a mindennapokban használható telefont gyártani.
Én jelenleg Note1-et használok es néha feleslegesen nagy számomra a felbontás, szívesen beáldoznám a pixelek egy részét a jobb olvashatóságért. Akinek fullhd kell, úgyis azt veszi, ez meg kellemes átmenet lesz a nagypapatelefonok irányába. -
BenHans
addikt
válasz
SuperMario #52 üzenetére
A HTC-t ne írjuk még le ennyire. Ha jól tudom még csak esett a nyeresége nem pedig veszteséges.
Sokan sírva is fakadnánk ha nem lenne HTC, mert.... nem is írok mást, csak hogy turkáljunk kicsit a múltjukban, mit tettek le az asztalra, és milyen telefonokat adtak ki a kezeik közül és ott a válasz a miértre.
az első Windows PDA (1998)
az első Windows telefon (2002)
az első 3G/CDMA/EVDO okostelefon (2005. október)
az első érintésvezérlős okostelefon (2007. június)
az első androidos okostelefon (2008. október)
az első 4G/WIMAX okostelefon (2008. november)
az egyik első Windows Phone 7-es okostelefon (2010. október)
[link]Engem az sem érdekel ha nem érnek fel a Samsunghoz, és csak valami más gyártó ütné ki a nyeregből a nagy dél-koreai gyártót..., nekem az is elég hogy kívül belül egyfajta egyediséget és minőséget tarthassak a kezemben, amit a HTC megadott nekem a Desire-vel, és a One X-el is, és a One sem lesz kivétel.
Blackberry-t is meg kell hogy védjem, mivel egyes országokban, (pl. Anglia) nagyon is közkedvelt márka.
És a Z10 kifejezetten jóra sikeredett.(Nem vagyok szemellenzős HTC fan. Anno SGSII kifejezetten bejött, használtam is, csak sajnos nem volt a sajátom, utána az S3 az anyaga miatt vesztett a One X-el szemben, most pedig az eddigiek mellett, nálam a Samsung mentalitása, egysíkúsága és az ezt körülvevő hisztérikus imádat hajtja a One malmára a vizet.)
-
SuperMario
tag
válasz
Bambalazs #50 üzenetére
Anno a Symbian egyeduralma is megtörhetetlennek látszott
Én is bízok a Nokiában, mert nincs más épkézláb gyártó. A Motorola jó volt, amíg volt, de mostanra inkább vegetálnak. A HTC lassan kivérzik, a Blackberry gyorsan, más droidos gyártó meg nem fogja lenyomni a Samut. Csak teljesen más telefon ütheti meg. És amíg az apple árpolitikája olyan, amilyen, addig nincs más, mint Nokia. Esetleg ha tényleg jön majd WP-s ZTE. De ez a jövő zenéje.
-
zdanee
őstag
Biztos sokan írták már, de 4.7" WVGA?!
Ez nem középkategória, ezt idén már a $160-as kínai "gagyik" sem merik megjátszani! Sőt, annyiért már 720p-1080p és négymagos proci jár 1-2GB RAM-al arrafelé. Samu nem komplett...
-
Bambalazs
senior tag
-
<Adamsky>
nagyúr
"Kivételesen ez igen is lehet racionális választás..."
Ja, ez egy igazi nagyi telefon. Mi a bánatnak ilyen felbontás mellé ekkora kijelző?
Ezt a Desire-m is tudja, csak 3,7"-en.
Egyébként kezdem feladni a reményt, hogy 4" környékén kihozzanak egy modern (!) telefont. Egyszerűen túl nagy macera a gyártónak, és még a végén kénytelen lenne olcsóbban adni mint azt aktuális "csillagrombolót". Ezért lesz (komoly összegbe mernék fogadni) az SGS IV mini is egy túlárazott és erősen butított készülék (akárcsak az elődje).zombinyul
"Egyre jobban remélem hogy valaki kiüti őket a nyeregből..."Ugyan ki? A HTC az életéért küzd, a Sony meg sehol sincs. Talán majd ... valamelyik kis kínai cég esetleg a Moto a Google-al. A Samu most azt csinál, amit akar, és azt ad el amit akar.
-
zombinyul
addikt
Azt a betyár mindenit, micsoda PPI értékek szemtanúi lehet a leendő Win felhasználó! A peoci jó, külső (szerintem!!) ronda és unalmas, az ára is nyilván baráti lesz. Samsungék kezdenek durván elofátlanodni. Egyre jobban remélem hogy valaki kiüti őket a nyeregből, mert nettó röhej amit művelnek.
-
freemanone
addikt
jövő héten erről tessék cikkezni, ez 5"-on hozza a WVGA-t
[link]
amúgy ha nem nézem a szokásos 10000X rókabőr szappantartó külsőt és eltekintek a nem túl acélos PPI értéktől, egész korrekt teló lenne a cikkben szereplő darab, normális áron. Ami a samu klónozókat ismerve nem fog megtörténni, csak majd hónapokkal később.
-
mrlujoak
veterán
wow, ez ám a kreativitás...
Egyébként: "készülék 4,7 hüvelykes, 480 x 800 képpontos kijelző"
Ez komoly? Múltkör jött egy kiköpött ilyen formájú samu 4,5"-on ezzel a felbontással, most meg 4,7-en...
Dolgozik a gépezet. A samsung marketingesei beetették a népet a csúcs galaxykkal, és most szemrebbenés nélkül szórják a klónokat, és tolják le a "gyanútlan" vásárlók torkán, akik persze örömmel veszik, mer' hát galaxy!
Végülis.
-
poli27
veterán
Régen volt az a mesekönyv, aminek az volt a címe, hogy "Minden napra egy mese"
Most ezt a Samsungra át lehetne költeni, "Minden napra egy Galaxy" sztem ez kezd nagyon uncsi lenni, ezért is basznak normális ütemben androidot frissíteni, mert ennyi telefonhoz lehetetlen..... Ez meg ezzel a felbontással tuti win kategória -
yorka
tag
Nem vagyok egy Samsung fan, de látom itt csak fanyalogni tud mindenki. Kivételesen ez igen is lehet racionális választás. Igaz, a mai élmezőnytől elmarad a felbontás, de azért valljuk be, ez is bőven használható. Cserébe viszont kapnak a tepsifanok hosszabb üzemidőt, gördülékeny felületet.
Nekem sem kéne, de azért nem olyan gáz, mint amilyennek beállítjátok. -
joey04
titán
adreno 203 még ilyen felbontáshoz is kevés lesz szerintem.
-
-
RaveForce
veterán
megy ám a nyavajgás
-
attisx
addikt
válasz
balazsnagy38 #21 üzenetére
Dehogyis! A Galaxy Mega 5,8 állítólag qHD lesz...
-
Ati1979
veterán
Hiányzott mint egy falat kenyér.
Teljesen unalmas... -
ForRedGlory
félisten
Ami azt illeti, kicsit sok lesz a rókabőr ezen a designon.
-
törölt tag
Most ez komoly? A Samu nem unja már ezeket? Kiadták lassan a negyedik ugyan ilyen kategóriás mobilt. Ha a Samu vezetői elé tennénk egy Grand-ot meg egy Win-t, ők se tudnák megmondani melyik-melyik
-
dreamdancer
őstag
Ennek a telónak is megvan a maga közönsége, a kijelzőméret-fetisiszták, akik szerint nagy kijelző=jó telefon.
Csak azt magyarázza már el valaki, hogy lehet a Samsung messze a legnépszerűbb androidos gyártó?!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
balazsnagy38 #21 üzenetére
Ez a középkategória mostanság
És tuti hogy 80 körül fog nyitni, megtippelem.
-
balazsnagy38
tag
A Samu mostmár minden telefonhoz WVGA kijelzőt készit?
-
amisis
aktív tag
nekem tetszik, de ezt a soc-ot nem ismerem, vki tud linkelni vmi írásos dolgot róla köszi.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jajj, le mertem fogadni a cikkből hogy 4.7" mellé WVGA felbontást raknak. De olcsódroidnak elmegy, csak megfelelő ára legyen.
-
saelin
veterán
válasz
Balázs1621 #16 üzenetére
Ne is mond... durva. Jó hogy sok készülékkel akarnak pénzt bezsebelni, de ez... túl sok! Tényleg van igény ennyi telefonra egy gyártótól? Én nem hiszem el.
-
Balázs1621
senior tag
Bazze', a Samsung minden héten kidob egy új telefont!?
-
gerilee
aktív tag
Egyre biztosabb vagyok abban, hogy a Samunál a teljes fejlesztő és designer csapatnak felmondtak kábé 2 éve és a vezérigazgatóság mellett már csak a marketing és jogi osztályon vannak alkalmazottak. A telefonok fejlesztése meg nagyjából annyi, kiadják egy kicioccsó kinai másolóüzemnek, hogy másoljanak le valamelyik telefont, a foxconn meg összelegózza a raktáron lévő alkatrészeket.
-
Bambalazs
senior tag
4,7" és WVGA
Minden nap egy új Samsung, az alkatrészek szinte végtelen kombinációiként. Well done! -
BenHans
addikt
Családtagnak nézegetek hasonló kategóriában, de ez borzalom. Reménykedtem valami kis csinosabb formaterveben de mire megnyitottam és megláttam csak a szokásos történt, el se olvasom és vissza a fő oldalra.
Ami eddig legjobban tetszett formailag az a HTC Desire X volt. -
Yokayee
tag
Épp ideje volt, hogy a Samu végre az ilyen külcsín és belbecs szempontjából innovatív készülékeit is elhozza Európába! Ebben a méretben ezzel a felbontással egyedülálló, amit létrehoztak.
Már nagyon várom a Galaxy mini grandot, 240x320-as felbontással 5"-on.
Azzal érkezne meg a csempés elrendezés Androidra :-) -
Edvig
tag
Nem egy GYŐZTES készülék...
-
raper
senior tag
De azért nem árt ha átnevezik, mert itt nem a "nyerő" kategóriába fog eseni.
-
alevan
őstag
Csak engem emlékeztet a Win szó a Windows Phone-ra?
-
Badboys
őstag
Szokásos elavult forma,régi hardver, horror áron. Bravó ez kell nekünk.
-
M.A.Z.
aktív tag
Inkább maradt volna Kínában...
-
sheep
addikt
4.7" 480x800
Adreno 203
Win? -
Cyberpunk
félisten
Ugyan az a dizájn mindig, mindenhol. Kissé már unalmas.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Jaj de jó, az n+1. Galaxy nem csak Kínában lesz kapható!
-
NoMagix
addikt
Ugyan miért maradt volna csak Kínában ezzel a Samu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest