Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
SuperMario #52 üzenetére
A HTC-t ne írjuk még le ennyire. Ha jól tudom még csak esett a nyeresége nem pedig veszteséges.
Sokan sírva is fakadnánk ha nem lenne HTC, mert.... nem is írok mást, csak hogy turkáljunk kicsit a múltjukban, mit tettek le az asztalra, és milyen telefonokat adtak ki a kezeik közül és ott a válasz a miértre.
az első Windows PDA (1998)
az első Windows telefon (2002)
az első 3G/CDMA/EVDO okostelefon (2005. október)
az első érintésvezérlős okostelefon (2007. június)
az első androidos okostelefon (2008. október)
az első 4G/WIMAX okostelefon (2008. november)
az egyik első Windows Phone 7-es okostelefon (2010. október)
[link]Engem az sem érdekel ha nem érnek fel a Samsunghoz, és csak valami más gyártó ütné ki a nyeregből a nagy dél-koreai gyártót..., nekem az is elég hogy kívül belül egyfajta egyediséget és minőséget tarthassak a kezemben, amit a HTC megadott nekem a Desire-vel, és a One X-el is, és a One sem lesz kivétel.
Blackberry-t is meg kell hogy védjem, mivel egyes országokban, (pl. Anglia) nagyon is közkedvelt márka.
És a Z10 kifejezetten jóra sikeredett.(Nem vagyok szemellenzős HTC fan. Anno SGSII kifejezetten bejött, használtam is, csak sajnos nem volt a sajátom, utána az S3 az anyaga miatt vesztett a One X-el szemben, most pedig az eddigiek mellett, nálam a Samsung mentalitása, egysíkúsága és az ezt körülvevő hisztérikus imádat hajtja a One malmára a vizet.)
-
BenHans
addikt
Családtagnak nézegetek hasonló kategóriában, de ez borzalom. Reménykedtem valami kis csinosabb formaterveben de mire megnyitottam és megláttam csak a szokásos történt, el se olvasom és vissza a fő oldalra.
Ami eddig legjobban tetszett formailag az a HTC Desire X volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest