- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
freemanone #81 üzenetére
lejárt a szerkesztés és elnéztem egy sort, de így is csak 3 hónappal előbb jelent meg a HOX és az S3 is az MX4-core-hoz képest.
-
freemanone
addikt
Beleférne ha akarnák, de nem akarják. Ez a kinek mekkora keze van meg felesleges érvelés, mert nekem kényelmetlen a 4,x"-os képernyő és nem vagyok vele egyedül. 4"-on pedig alíg van normális készülék, ami néz is ki valahogy és garanciát sem kínán keresztül kell érvényesíteni. Én meg nem értem mért ne kellene?
Amúgy melyik csúcsmodellnek az interációja? Csakmert Meizu nem igen gyártott sok telefont, sőt tudtommal hármat, amiből 2db 4"-es és egy darab 4,4"-es, azért, hogy 720p kijelző lehessen, ne "csak" qHD. Az utóbbi modell ráadásul tavaly novemberi (MX2) ami a korábban linkelt 4"-es után jött ki egy jó fél évvel.
-
freemanone
addikt
jövő héten erről tessék cikkezni, ez 5"-on hozza a WVGA-t
[link]
amúgy ha nem nézem a szokásos 10000X rókabőr szappantartó külsőt és eltekintek a nem túl acélos PPI értéktől, egész korrekt teló lenne a cikkben szereplő darab, normális áron. Ami a samu klónozókat ismerve nem fog megtörténni, csak majd hónapokkal később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest