Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
válasz
DeathAdder #232 üzenetére
Szerintem meg van ellenfelük a HTC és a SE!!!
Nekem is volt vagy 150készülékem és a családban is megfordult már pár db........
Jók a Samu-k is bár nekem személy szerint nem tetszenek külsőleg+ezek a parasztvakítások sem jönnek be.......(a Badá-s Samuk persze nagyon szépek és minőségiek ezt nem is értem miért........?)
Minek ide 4mag, ha még a 2ő sincs kihasználva? Minek ide 12mpx ha a 8mpx is siralmas képeket csinál?(inkább lenne egy használható 5mpx-es ,hisz senki sem tapétát akar a fotóiből?)
Sztem sokkal jobban fogyna egy egyedi külsejű minőségibb anyagokből összerakott SGS" hardverű új készülék ,mint így......... -
Danny750
őstag
Itt van normál használatnál ennyi a különbség......semmi
" a kijelző szerinted borzalmas ,ezen a videón épphogy szebb ,mint a gs2-nek+még a játék betöltésénél is ugyanolyan gyors!"
[link] -
Danny750
őstag
válasz
DeathAdder #227 üzenetére
ennyi erővel azután a kijelző után a való élet is kifakúlt nem??? ( a se pont azon dolgozik ,hogy valóságos színei legyenek a kijelzőnek)
Láttál te samoled plus-on normális szürkét, esetleg fehéret??(nagyon sok színt nemtud megjeleníteni helyesen és engem ez zavar.......)
Timescape: lehet azért mert folyamatos frissítésen volt? Neten is akad az oldal ameddig nemtölt be teljesen...........Nálam xperia mini-n sem laggol a timescape! -
Danny750
őstag
válasz
RaveForce #225 üzenetére
azért erős túlzások.........kifakúlt mi?? (ez legalább próbál természetes színekkel dolgozni, a super amoled plus meg vagy túl sőtét vagy kifolynak tőle a szemeid........
)
(azért van már abban fekete, sokkal jobb mint egy slcd..... )
Az S2meg ugyanúgy néz ki mint egy 3-4 éves érintőkijelzős készülék.......Semmi egyedi ,a Galaxy S-nél kezdték az iPhone koppintást és még mostsem képesek abbahagyni.......
Designban egy szabványos tepsi az SGS2.....
A Se-k legalább egyedien néznek ki ,és nem csak a számokkal dobálóznak!
Örűlsz ,hogy a böngésződ 2sec-el gyorsabban nyit meg egy oldalt?? (mert kb ennyivel gyorsabb ,de a gyári rom-al többször laggol ,mint az arc s az egy maggal.........)
Kezdődik a parasztvakítás újabb felvonása ...................... -
Danny750
őstag
válasz
Cathulhu #150 üzenetére
Azért azt is nézdd ,hogy az iPhone 4S-nek jóval több pixelt kell mozgatnia ,mint az SGS2-nek a minimumon ketyegő procijával........(itt a 800mhz is úgy mozgatja a nagyobb felbontású kijelző ellenére is ,(felhasználói élményben sokkal jobban)mint az SGS2 1,2 ghz-s procija a gyengébb felbontást..........)
Nem az android hibája meglehet nézni az Arc S 1,4ghz-n gyári rom-al nagyon szépen múködik szinte semmi laggolás! (androidnak sem létfontosság a 2-4mag ,csak azoknál a gyáraknál ahol lusták optimalizálni.......ugye Korea.....)
A Se még mindíg 1magnál jár , egy jó gpu-val és optimalizálással az is elég szinte mindenre! -
Danny750
őstag
Mi a fenének kell a 4mag meg 12mpx?? (előszőr tegyenek le az asztalra egy olyan 8mpx-es gépet ,mint az iPhone 4s aztán jöhet az mpx háború............)
Mekkora akksi kellene ilyen teljesítményhez?(min 4000mah-s aztán lesz bennt maxx 2000mah-s sztem)
Még a 2mag is majdnem felesleges sokszor az 1magos 1,4ghz-es készülékek is gördülékenyebbek! (pár program használja csak ki a 2magot akkor a 4magot mi fogja kihasználni?)
3D megint csak parasztvakítás! A Samu leszokhatna már ezekről az ökörségekről ,inkább rakna össze egy igazán minőségi androidos készüléket ami a 200k-s nyitóára mellé nem holmi eldobható műanyagpohárból van "összetákolva"!
A 4s-nek ettől nemkell tartania sztem! (ott legalább egyben van az egész.........+amire ez megjelenik az apple ára sztem valamennyit esni is fog)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest