- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Leaderboard LLM weboldalon mindenki eléri az AI modellek teszteredményeit
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
Új hozzászólás Aktív témák
-
geezer
aktív tag
Fene tudja, nálam mindenképp toronymagasan előnyben van egy szép, ellenálló felületű alu ház (nyilván egy titánium vagy magnézium is jó lenne, de az egy 0-val megdobná az árat
).
Az akku üzemidők meg nem igazán javulnak, mert bár a procik csíkszélessége csökken, relatív fogyasztásuk kevesebb lesz, de a teljes fogyasztás így is nő, a hihetetlen 720p-s, meg ki tudja mekkora HD kijelzők sem segítenek a dolgon... az aksik meg régóta eléggé nem fejlődnek.
Nekem az a nézetem, hogy nagyjából elérték a telefonok azt a technikai határt, ahol már kvázi mindenre elég a teljesítményük (mondjuk max. egy alacsony órajelű kétmagos lenne még kívánatos), innen számomra érthetetlen a nagy GHz és procimag - vadászat...
Vagy, ha pontosabb szeretnék lenni, azt mondanám, hogy a hardverek teljesítménynövekedésével nem nő arányosan a felhasználói élmény.IMHO.
Szerk:
drzsoo1: igazad van, az N9 az nekem is tetszik, néztem is, hogy miféle anyagból van a háza. Az dícséretes, mert tényleg minőséginek érződik!
Szóval van kivétel, de kb. fehér holló gyakorisággal. A legtöbb Samsung-LG-stb műanyag egyszerűen gyalázatos. Mint valami gyerekjáték.Cyberpunk: na igen. Erről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest