Új hozzászólás Aktív témák

• geezer

aktív tag

válasz Ricardo #25 üzenetére

Fene tudja, nálam mindenképp toronymagasan előnyben van egy szép, ellenálló felületű alu ház (nyilván egy titánium vagy magnézium is jó lenne, de az egy 0-val megdobná az árat ;] ).

Az akku üzemidők meg nem igazán javulnak, mert bár a procik csíkszélessége csökken, relatív fogyasztásuk kevesebb lesz, de a teljes fogyasztás így is nő, a hihetetlen 720p-s, meg ki tudja mekkora HD kijelzők sem segítenek a dolgon... az aksik meg régóta eléggé nem fejlődnek. :((

Nekem az a nézetem, hogy nagyjából elérték a telefonok azt a technikai határt, ahol már kvázi mindenre elég a teljesítményük (mondjuk max. egy alacsony órajelű kétmagos lenne még kívánatos), innen számomra érthetetlen a nagy GHz és procimag - vadászat... :F
    Vagy, ha pontosabb szeretnék lenni, azt mondanám, hogy a hardverek teljesítménynövekedésével nem nő arányosan a felhasználói élmény.

IMHO.

Szerk:
    drzsoo1: igazad van, az N9 az nekem is tetszik, néztem is, hogy miféle anyagból van a háza. Az dícséretes, mert tényleg minőséginek érződik! :K
    Szóval van kivétel, de kb. fehér holló gyakorisággal. A legtöbb Samsung-LG-stb műanyag egyszerűen gyalázatos. Mint valami gyerekjáték. :F

Cyberpunk: na igen. Erről van szó.

Új hozzászólás Aktív témák