- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
iPhone helyett sajna egyik Android sem érdemel megfontolást, ugyanúgy mint ahogy egy müanyag dömper vsárlása esetén sem... nem tom érted-e...
viszont ha egy használható/tastreszabható telefont szeretnél, amit esetleg melóra IS használnál, akkor számomra ismétlem számomra az android jöhet szóba az iphone semmikép sem.
mellesleg én nem láttam itt olyan hsz-t ami egy lyan almásat küldött volna el aki nem trollkodni jött. ha pedig trollkodni jött, akkor nagyon jól tudta mire számíthat.és igen az iPhone jó telefon de nem mindenkinek! sőt! nagyon sok mindenkinek nem alternatíva, ennek lehet több oka is, most itt nem állnék neki felsorolni, mert ez marha szubjektiv.
nekem is van véleményem, használtam is. marha jókat játszottam vele de igen hamar meguntam. androidból is a hatodikat nyúzom és átlag hetente más a home-om. sőt néha a romom is... nekem az iphone, börtön. -
ForRedGlory
félisten
"Ha már egy hónapig használtál iOS-t, akkor akármilyen más telefon felhasználói felületét gagyinak fogod találni (na jó, a WP7 talán kivétel, az elég szexi lett, még nekem is tetszik)."
Meséld már el, miről beszélsz pontosan. Jah... arról az iOS felületről, ami 600 éve ugyanaz, semmi fejlődés, ugyanazok a kis ikonok, és még csak normálisan rendezni sem lehet? Akkor kicsit nézelődj: [link]
WP7 szexi... pf... látszik hogy handrás bandájából vagy, ilyen idióta szót egy felületre. Mellesleg tényleg jó a WP7 minimalista dizájn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest