- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Hát nem tudom, nekem ha sms-em jön, azt a kijelzőn látom, semmivel sem könnyíti meg az életemet, hogy a telefont meglehet fordítani, és ugyan azt kijelzi, mint az elején, csak kicsiben
Mondjuk amikor leteszek az asztalra egy telefont, kijelzővel felfelé teszem le, hogy láthassam ha történik valami, és ha olyan a helyzet akkor mutogatva is legyen
Mint régen a kávézókban ahogy kiraktuk a telefonjainkat, hogy más lássa, nekünk jobb van, mint neki
Mondjuk én általában sosem veszem elő a telefonom, csak ha muszáj, és egy Ericsson T28-am van, hogy kíméljem magam az érintőképernyőtől...(#31) Izzé: Igen ennek most van értelme. Bár nem létszükség, de van értelme. Csak ez is egy olyan gyors dolog, ami nem valószínű, hogy pont most következik be, ha nincs a másik gyártónak a telefonjában újítás...
-
BlackSoft
addikt
Csak azt mondom, ha valaki kiad valamit a telefonok világában, ami jobb mint a másik 1%-al, akkor gyorsan bármi áron vissza kell vágni 2%-al, mert arra élveznek, vagy nem tudom...
(#25) Izzé: Azért, mert már volt nem egy példa, hogy a sz@rt is lemásolják egymásról, aminek semmi értelme, tehát nem lehet mindig azt mondani, hogy érdemi funkcióról van szó, ami a technikai fejlődés következte. Erre írtam a hátlapi kijelzős témát...semmi értelme nem lenne, de már az első héten valaki csinálna ugyan olyat, hogy neki is legyen mert swag...
-
BlackSoft
addikt
Fogadni merek ha az Apple egyszer az új iPhone-jára tenne egy kis kijelzőt a hátlapra, nem telne el egy hét, hogy legalább 1 gyártó ne jelentené be az új telefonját, hátlapi kijelzővel. 1 hónap alatt vagy 4-5 gyártó jönne elő az ötlettel.
Ezt azért írtam, mert semmi értelme, de ahogy már sokszor lehetett látni, mindenki mindenkitől lemásol mindent, nehogy az egyedi legyen, mert akkor attól lehet sikeres, a többi meg nem. Már a kínai a kínait is nézegeti, és utána tervez "újat"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest