- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Hát nem tudom, nekem ha sms-em jön, azt a kijelzőn látom, semmivel sem könnyíti meg az életemet, hogy a telefont meglehet fordítani, és ugyan azt kijelzi, mint az elején, csak kicsiben
Mondjuk amikor leteszek az asztalra egy telefont, kijelzővel felfelé teszem le, hogy láthassam ha történik valami, és ha olyan a helyzet akkor mutogatva is legyen
Mint régen a kávézókban ahogy kiraktuk a telefonjainkat, hogy más lássa, nekünk jobb van, mint neki
Mondjuk én általában sosem veszem elő a telefonom, csak ha muszáj, és egy Ericsson T28-am van, hogy kíméljem magam az érintőképernyőtől...(#31) Izzé: Igen ennek most van értelme. Bár nem létszükség, de van értelme. Csak ez is egy olyan gyors dolog, ami nem valószínű, hogy pont most következik be, ha nincs a másik gyártónak a telefonjában újítás...
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Lenovo Tab M10 Plus 3. Gen Kijelző Új
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest