Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Mondjuk én személy szerint úgy látom hogy mindig azok az eszközök működnek gyorsan, amelyikeknek az 1 magra jutó órajele a legmagasabb
Ennek éppen ellentmond az Apple A7-ese (2 mag 1.3 GHz), nézd csak meg, hogy milyen teszteredményeket nyújt, meg azt is, hogy a Snapdragon 800-as jószágok majd kétszeres órajelen és dupla annyi maggal sem nagyon képesek megszorongatni.
Geekbench 3:
LG G2:
Single core: 910
Multi core: 2146iPhone 5s:
Single core: 1393
Multi core: 2485Egyébként már több helyen olvastam, hogy azonos alkalmazásnál 15-20% sebességkülönbség jön ki, attól függően, hogy 32, vagy 64 bitre fordítják, szóval azért van ennek is jelentősége már most is.
Az meg más tészta, hogy mire a konkurensek elkezdik piacra dobni a saját megoldásaikat, addigra az Apple már 1 éve teszteli a teljesen 64 bites platformját és rég megoldotta azokat a gondokat, amikre a többieknek még csak akkor kell rájönniük.
Én egyébként nem fogok meglepődni, ha kis időn belül kijön az Apple egy A7x-re épülő Macbook Air-el, brutális 20-24 órás akku idővel. Innentől már a 8-16 GB memória megcímzésére is szükség lesz. -
vicze
félisten
Bocs, de pár dologgal eléggé el vagy tévedve.
Samsung sok mindent nem csinál. Teljesen ARM architektúrát használnak, az első Octát még sikerül el is cseszni... Ezért mondta, hogyha leraknak egy saját ARMv8-at az asztalra nyárig, minden tiszteletem az övék.
A másik két bekezdéssel meg végképp elég nagy tévedésben vagy, főleg az órajeles dologgal.
-
tjb007
nagyúr
„ha a Samsung csak legyártja de nem tervezi, onnantól kezdve már tervezheti is, mert a gyártás azért enged némi betekintést, és majd csinál magának egy újabbat akár jobbat is”
Ezt hívják úgy, hogy ipari kémkedés.
Te sem gondoltad azt szerintem komolyan, hogy a Samsung mérnökei az A7-et elemezgetik és csipegetnek belőle egy-két ötletmorzsát. Ilyen nincs, ennyire a Samsung sem hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest