- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
Parallaxis #77 üzenetére
Én csak androidos készülékek esetében értettem a dolgot (iphone-t semmiképp nem kevertem volna ide, és a windows phonet sem és a symbiant és a többit sem
), és nem főképp a teszteredményekben.
Pl mondjuk egy 2 magos 1.7-es sgs 4 mini összehasonlítva egy 1.2-es 4 magos akármelyikkel (most hírtelen nem jut eszembede mobilarena tesztekben biztos találsz)
A tesztprogram még esetleg ki is használja a több mag előnyét, de a napi használat alatt nem biztos hogy az nyer amelyiknek több pontot adott a tesztprogram -
lcee79
addikt
Ezért is írtam hogy a samsung mérnökei is tudnak maguktól is csinálni,
...de hát ugye csináltak isAmúgy amire jövő évben elkezdenek megjelenni a 2014-es telefonok/tabletek addigra snapdragon is 64 bites procikat fog gyártani, aztán kb az összes csúcskészülék 64bites lesz.
Mondjuk én személy szerint úgy látom hogy mindig azok az eszközök működnek gyorsan, amelyikeknek az 1 magra jutó órajele a legmagasabb, legyen 2 v 4 magos... (mondjuk összehasonlítva egy 1.2 ghz-es 4 magos és egy 1,7 ghz-es 2 magost... aminek persze nem így kéne lenni, de általában így van) Úgyhogy mindegy hogy hány magos lesz mindegy hogy hány bites (ahhoz még a programoknak is meg kell érni) csak legyen nagyobb az órajel mint az ideji 2,3 ghz, akkor biztosan gyorsabbak lesznek... Ha már egyszer ez a trend. -
lcee79
addikt
De ismerve hogy a legtöbb iphone felhasználó 1 év múlva úgyis új iphone-t fog venni, így akkor ebben a készülékében sokáig nem látja hasznát
Amúgy ha a Samsung csak legyártja de nem tervezi, onnantól kezdve már tervezheti is
, mert a gyártás azért enged némi betekintést, és majd csinál magának egy újabbat akár jobbat is
+nem hinném hogy a samsungnál ne tudnának 64 bites procit csinálni maguktól is...
Szerintem előbb fog elterjedni mobilon a 64 bit mint windows alatt, ahol már kb 8 éve van 64 bites processzorom, 2009 óta 64 bites windows-om, de még mindig a legtöbb program a 32bites program files-ba telepedik
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bluetooth hangszórók
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux haladóknak
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest