- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Furcsa módon semmi gyártási számot nem találok ezekhez.
SW infóból meg kicsit necces HW-ra következtetni, de lehetséges persze.
Annyi mindenképp hozzáfűznék, hogy AOU-nak már vagy 10+éve semmi köze az Acer-hez. Benq leány, amitől 2006-ban teljesen "megszabadult" az Acer. (Tajvanon azért ez persze nem olyan egyszerű)
Azonos minőség:Még annyit, hogy AOU = MVA, Sharp = ASV, Sony = ???? (Sony érdekes est, mert 2009 óta nincs saját gyáruk mindent eladtak, egyedül a JDI-ben van részesedésük. Tippre 1-1-ben ugyan az mint a Sharp és náluk készül bérgyártásban.)
-
toeki
senior tag
az sem biztos
The AUO (Acer) display on the Teg3 One X is "0x4940014"
The Sharp display on the Teg3 One X is "0x294000f"
The Sony display on the One XL is"0x18103" (The One XL only uses the Sony panel)
The AUO (Acer) display on the One X+ is 0x944a03 (The One X+ only uses the AUO panel) -
vicze
félisten
válasz
Cyberpunk #155 üzenetére
"Annyira nem jobb."
Mennyire?Továbbra is 0db teszt vagy az Exynos-ról, és a hiten kívül semmire nem alapozzák a Octa teljesítményét. Én egyre inkább afelé hajlok, hogy tök azonos sebességűek. Ami mellesleg azt jelentené, hogy a A15 előnye 0 lett a Krait-tel szemben és az előny még mindig a Qualcommnál van.
Azért vicces, hogy egyesek a valós eredmények nélkül pusztán a hitükre alapozva gondolják, hogy az Octa gyorsabb.
-
Wave86
tag
A processzortémához: én például az Exynos-t preferálom, mivel Samsung fejlesztés, így abban jobban bízom. A Qualcomm számomra egy noname. Marad az S2!
-
vicze
félisten
Na utána bányásztam a HOX is Sharp. eme: LS047K1SX01L
One meg elvileg kezdetben biztos, hogy Sharp, de lehet JDI (Sony, Hitachi, Toshiba konzorcium) is később akár.
-
mrThomi
addikt
na es meik processzor a jobb ? a Exynos 5 Octa v Qualcomm 600 ?
-
vicze
félisten
válasz
Cyberpunk #144 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy nem.
Én azonos modellen belüli minőségi különbségekre/hullámzásra gondolok pl.
HOX:
"HT23PW made in Taiwan, white, no defects, obvious screen flex/creaking which went away on pressure, software glitches present, warm screen, no LCD ripple
HT242PW made in Taiwan, grey, no defects, minimal screen flex which went away on pressure, software glitches present, warmer/less bright screen, LCD ripple when pressed hard on the edges"Egyszerűen nem tudni, hogy ki a fene gyártja a "SLCD" néven eladott paneleket, kb. olyan mint iPhone estében van Sharp AVS kijelzős és LG IPS kijelzős, és ott egy deka sorozat szám sincs a kijelzőn, hogy az ember kitalálja.
-
vicze
félisten
válasz
Cyberpunk #139 üzenetére
Full fényerőn biztos az, de ha visszaveszem teljesen jó.
Szeretném megjegyezni, hogy SLCD-nek nevezett valamik, nem tudni valójában mik. Pl. A DS-ben van Sony és Hitachi panel is. És pl. a DHD valamint a Sensation kijelzője kritikán aluli, pedig elméletben SLCD...
SLCD nem egyenlő SLCD... -
Ati1979
veterán
+1
Szerintem sem fontos annyira telefonnál a színhű kijelző. Nekem például kifejezetten tetszenek ezek a túlszaturált színek.
Ránézni is fantasztikus szerintem egy jobb minőségű amoled kijelzőre.
Szvsz. az emberek többségének ez tetszik jobban mint egy színhűbb ips.Sőt ha lennének amoled kijelzőjő tabletek (csak kettő ilyen van sajnos) annak kifejezetten örülnék.
Persze monitoron, laptopon jobb az ips.
Ha színhűséget akarok akkor ott az s-pva paneles dell monitorom vagy hp dreamcolor ips kijelzőjű laptop. -
Hobbbyt
őstag
válasz
Cyberpunk #130 üzenetére
Hát ez az.. erre próbálok már egy ideje rávilágítani, hogy te csak 1 vagy a sok ember közül. Attól, hogy neked szar, másnak pont az lehet a szép. Ha a pentile elrendezésről diskurálnánk tudnánk tényekre alapozni.. és megállapíthatnánk, hogy úgy szar ahogy van.. és a felhasználó szemszögéből csak hátrányai vannak.
De egy ilyen vitában ahol legfőképp az ízlés dönt.. nincs igazság illetve jó vagy rossz. Csak vélemények. -
vicze
félisten
Oh bakk, asszem reggel most már a N4-el fogok vizet forralni.
(Bár akkor szerintem sose lesz teám.
)
Xiaomi MI-2 és egy One X ha jól látom az ellenfeleket, amúgy nem értelek, azok "csak" 7-8x gyorsabbak, mint a 4db A7.Tegyük, hozzá hogy mind az MI2 mind a N4 valamiért eléggé melegszik több beszámoló szerint is, de pl. a az Optimus G meg nem. Mondjuk N4-nél nem tapasztaltam semmi ilyesmit, szóval lehetnek gyártási hibák.
@gps76: Ez nem teszt hanem MediaTek promó anyag, ahogy a Qualcommé is, csak ott legalább azonos kategória ellen mutatják be.
-
tjb007
nagyúr
Ezeken a kínai összehasonlításokon mindig olyan jókat tudok röhögni
Az a vicces ebben az összehasonlításban, hogy négy Krait magot hasonlítanak négy lepkefing teljesítményű Cortex-A7-hez, szóval nem tudom mit kell azon csodálkozni, hogy jobban melegszik.
Ez kb. olyan, mint amikor odarakják az 1.4-es Skoda Octavia mellé a 4 literes V8-as M3-as BMW-t és a végén az jön ki, hogy a Skoda kevesebbet fogyaszt 100-on.Én is tudom amúgy ilyen videót mutatni: [link]
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Cyberpunk #123 üzenetére
Ez már tényleg nem ide tartozik. De:
Én mostani fejjel is imádom ezeket a meséket. Én ezeken nőttem fel.. De ezek akkor is 20 éves mesék. Botorság rajtuk keresztül vizsgálni a színátmeneteket. Ha komolyan gondolnád, akkor Hasselblad géppel készült képet nézegetnél esetleg pár Hubble képpel prezentálnád..iPhone fakóbb? Fakóbb. Akkor nincs miről beszélni..
-
FragMaster
addikt
A tegra megoldása semmivel nem jobb, mert hiába van ott csak 1 segédmag, de az olyan felépítésű, mint a főmagok (tehát tegra 3 esetén ca9, tegra 4 esetén ca15, tegra4i esetén meg gondolom a custom ca9-jük). Az exynosban a ca7 magok sokkal takarékosabbak egy ca9 vagy ca15-nél. Azt is nehéz elképzelnem, hogy pörögnie kell mind a 4 magnak egyszerre.
Az octa tényleges megítéléséhez mindenképp kell majd teszt, hogy hogyan alakul végül a teljesítmény/fogyasztás. Egyik sem lesz döntően rosszabb vagy jobb a másiknál minden esetre, pl az adreno320 újabb és okosabb fejlesztés, mint az sgx544mp, még ha valamivel lassabb is.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Cyberpunk #115 üzenetére
Számomra meg a fakó kép és a fekete teljes hiánya az elfogadhatatlan. Az állás 1:1 tehát még mindig megvan az egyensúly az univerzumban..
Az 1994-es rajzfilm meg azért nem jó példa, ugyanis az akkori számítógépes technika önmagában hordoz némi hiányosságot a mai szemmel.
Én se nézetem meg senkivel A kölyköt (1921, Charles Chaplin főszerepével, fekete-fehér,) hogy prezentáljam az iPhone fakóságát, és fekete hiányosságait..Körülbelül annyit változott 94 óta az animációs világ mint 21 óta a filmes világ. (igazából a klasszikus filmes világ már úgy ahogy meg is szűnt)
Gondolj csak bele.. 94-ben hol tartott a PC ipar? Valahol a 4-8 bites színmélységet karcolgatták a csúcshardverek. 320*240-es felbonáson.
(Sajnos én abban az időben még azzal voltam elfoglalva, hogy nyálas legódarabokat tömködjek a 2 fejes Nokia VHS lejátszóba, szóval hiteles nem vagyok)Nyilván a filmtechnika sokkal komolyabb volt.. talán a 16 bitet is tudták.. De hogy hibátlan legyen a mai szemmel is? Az bizony kizárt.
-
bb0t
őstag
Ironikus, hogy a Samsung nagy büszkesége - az Exynos fejlesztés - erre pont, hogy a fejlett országok nem kapják meg a harmadik világbeli szegény országok meg igen.
Ha azt nézzük, hogy melyikkel járnánk jobban nem lehet elfelejteni az Octa energiatakarékosságát - hiszen pont emiatt fejlesztették ki. Több sajtóanyagban a Samsung nemhogy 25%-ot (ahogy logouton írtam) hanem 70%-os fogyasztás csökkenést ír.
Az Octa ezek kívül technikai csemegének számít, érthető hát, hogy az emberek miért ragaszkodnának ahhoz. A Samsung ezzel gyakorlatilag elhúzta a mézesmadzagot de talán ők sem számítottak arra, hogy ebből ekkora "preztiskérdés" lesz. Hiszen teljesítményben egyik verzió sem szégyenkezhet.
Az is vicces, hogy ezúttal a fejlettség az ami gátat szab az új technológiának az LTE szabvánnyal rendelkező felett országok elvileg emiatt nem juthatnak hozzá az Octahoz.
-
G.Peter
aktív tag
A Krait egy kicsivel gyengébb a C-A15-nél. Viszont jóval hamarabb volt piacon... Annak idején a C-A9-ekkel kellett versenyeznie (illetve kellett volna, de nem versenyeztek, csak simán lealázta őket)
Hogy őszinte legyek nekem jobban tetszik a Q 600-as változat. Nekem laikusként nem tűnik vonzó megoldásnak ez a 4+4 mag, akkor már jobban tetszik a tegra féle 4+1 mag... Ha kicsit számítási teljesítmény kell, akkor miért menjen 4 mag? 1 is bőven elég a háttérben szinkronizálásra.
-
vicze
félisten
válasz
Cyberpunk #104 üzenetére
Ott a tömörítőn hibáin kívül nem látok semmi gondot, megnéztem TN panelen most már tudom mire gondoltok, de az csak azért van mert a magas kontraszt és a fényerő ezt a tömörítési effektet jócskán felerősíti, minden filmeben ilyen, nem a panel hibája, csak felerősíti, vagy épp elmossa. Max fényeerőn a DS-n is kijön a sötét jeleneteknél. Egyszóval ez nem a panel okozza.
pl. az Eizo monior tesztelő progijának szürkeárnyalatos és egyéb színátmenetes tesztjén simán megbukik a én "SPVA-m" mert iszonyatosan sávosodik a sötét tartomány felé, zavaróan.
Tesztelni legalább egy ilyennel kell. -
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Cyberpunk #104 üzenetére
Egy 1994-es Animációs Rajzfilm pont nem a legjobb példa ennek a tesztelésére.. Az akkori komoly számítási kapacitások manapság a zsebünkben ketyegnek emailt frissítve..
Remélem tudod, hogy ezek az érvek leginkább azok az érvek amiket látni akarsz.. Nekem az iPhone kijelzője fakó.. csak az Amoled tudja azt hozni amit egy telefontól elvárok. Ha komoly képet akarok, akkor nézem a PVA paneles monitorom. Nem bohóckodok telefonok színhűségével..
Ha egy tükrös fényképezőgépről beszélnénk, nagyon fontosnak tartanám a színhűséget.
-
Sir Ny
senior tag
,,Az Egyesült Királyságban Exynos 5 Octa helyett négymagos Qualcomm 600 processzorral kerülhet piacra a Samsung idei csúcsmobilja."
Nem hallottam még erről a processzorról. Erősebb, mint egy Samsung 5 octa, vagy egy NVIDIA 4?
-
gps76
őstag
Azért ki lehet venni jól a listából,hova melyik verzió kerül: [link]
Egy baj van a qualcommokkal,fűtenek mint az állat,zabálják az akksit,lassan már ventillátoros hűtés kell a telefonba. -
Cyberpunk
félisten
válasz
RaveForce #97 üzenetére
Kétségtelen, hogy a rikító állszínek vonzóbak, ebben a SAMOLED verhetetlen a magas kontraszt, és túlszaturálás miatt. Mondjuk az iPad-em is túlszaturál, de ez másik történet.
De hogy a legjobb kijelző lenne, ezt én nem merném kijelenteni, van amiben a legjobb fogalmazzunk inkább így.
-
RaveForce
veterán
válasz
Cyberpunk #96 üzenetére
Összehasonlítása egy iPhone, vagy iPad kijelzőjével elég gyenge.
az iphone felé
elég régóta vagyok a szakmában, és többször láttam amikor emberek összehasonlítják egy s3/i5 kijelzőjét pl és kivétel nélkül tehát senki nem volt még, aki aztmondta volna h szebb az iPhone
valahogy mindig csak a fórum gyűjti össze azokat, akiknek zavarja a szemét a samoled
-
Cyberpunk
félisten
válasz
RaveForce #95 üzenetére
Használatot nem befolyásolja, de ettől még létező probléma ez. Összehasonlítása egy iPhone, vagy iPad kijelzőjével elég gyenge. Igaz szép a fekete, de hát nem minden az, ahogy a zenében sem minden a mély.
Én is látok sávosodást a Dell U2410-en, nyilván egy YT videó eleve szar, de szemléltetni elmegy. Egyébként sok mindenen látni, talán ha valami profi Eizo-nk lenne, és jó lenne a tartalom is, akkor nem.
-
RaveForce
veterán
válasz
Cyberpunk #94 üzenetére
erről csak annyit, hogy használtam O7-est, az elsö WP7 16bites volt, ott zavaró volt, aztán minden 32bites, onnantol kezdve a másfél évig amig használtam nem befolyásolta a használatot, ugyanez igaz az S3-ra is, tehát ez is mondvacsinált dolog
egyébként a poén,h ha nagyon nézem laptopon is látom az átmeneteket, tehát a video a bajos, csak egy superamoleden a hiper kontraszt miatt jobban kijön mint a tn paneles laposon
-
-
RaveForce
veterán
-
RaveForce
veterán
válasz
Cyberpunk #59 üzenetére
Szerintem szebb és még a kijelző is jobb lesz.
láttad már?
amúgymeg az S4-nek valszeg jobb kijelzője lesz, nem egy helyen hivatkoztak rá úgy, h a geekek uj álom kijelzője vagy hasonló.
Eleve alapból szebb kell, h legyen mind2 samsung gyártmány, nem fogja a gyengébbet a sajátjába pakolni a samu -
vicze
félisten
Rosszul tudod, ugyan úgy több különböző SoC-kal szerelt változat van mindegyik modellből. Kivéve az elsőt, amiben csak S5PC110 -> Hummingbird -> Exynos 3110 (épp ahogy a Samsung átnevezte) volt.
Ezenkívül nincs semmiféle átverés. A Samsung egyetlen egy sajtóanyagában se fogsz találni egyetlen egy említést se a SoC-ról vagy hogy 8 magos vagy akármi, csak az pörög ezen akinek ez a heppje.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát ha elég erős lesz az is miért ne? Bőven jó szerintem a Qualcomm proci is, most ezen már ne múljon, legalább nem vakíthatják a népet hogy "ezt vedd me' nyóóócmagos"
-
keIdor
titán
-
-
kona005
senior tag
Csak azt szerettem volna ezzel mondani hogy, S4 Pro lesz egy csomó telefonba így ha az S4 is azt kapja akkor már azért jobban lehet szemezni a konkurencia készülékeivel. Lehet valamelyik gyártó többet tud belőle kihozni. Egyébként igazatok van egy átlag felhasználónak mind1 milyen SoC van benne , de egy átlag felhasználónak minek S4? Vegyen Galaxy Minit azon is megy a fészbúk
-
kona005
senior tag
Hát azért elmehetnek a búsba
Ha nem Exynos lesz benne akkor lehet nem S4 lesz az S2-öm utódja
-
vicze
félisten
Na még egyszer, honnan tudod nem "egykutya a két SoC"?
Eddig két variációt láttam, egyik se hiteles így fenntartom hogy kételkedek.
A "tesztek" többsége azt sejteti, hogy kb. azonos a két SoC teljesítménye és 25-27e között hoz AnTuTuban.
Egy-két olyan eredményt találtam, aminél az SGS4-re 35e jött ki, ami lehet az Octa.Nagyon nehéz bármit megjósolni, hogy mit tud a SoC, Exynos 5 Dualt nem lehet alapul venni sajnos, mivel az valamiért nagyon rosszul teljesít a tesztekben. Így az Octa valós teljesítménye tényleg rejtély.
-
fugu
tag
válasz
->Raizen<- #40 üzenetére
Nehéz lesz, ugyanis hw-s korlátja van....
-
razzorr
őstag
Az emberek agya át van mosva, min csodálkoztok? A nagyobb mindig jobb elve érvényesül a társadalom 90%-ánál. Na ezért kell a "nyóccmag".
A 2mag bőven elég, de megkockáztatom azt,hogy 1 maggal is szépen fut a fészbukk meg az sms. De mivel így vagyunk mi emberek kódolva,hogy meg kell újulni, mindig jobb kell, így ezt a nagy cégek ki is használják ebben a piszkos kapitalista világban.
Én úgy vagyok vele,hogy legyen boldog az,aki csak ezzel tud boldog lenni. -
floatr
veterán
Akármennyire is huhogtok, ha az ember rászán ennyi zsét, akkor kisebbfajta csalódás, hogy nem azt kapja, amivel teleszemetelték a zemberek agyát az utóbbi hetekben. Nem az a baj h nem elég jó, mert épp a zindexes almások csodálkoztak rá a szintetikus teszteredményekre, hogy hozza egy kb 5 évvel ezelőtti MBP teljesítményét, de kicsit meredek lenne legyinteni, hogy egykutya a két SoC...
-
jacis
nagyúr
Az S4 pro proci is csapkodott rendesen. Ezek meg mind felette vannak és megy a rinya. Ha nem tudnák az emberek észre sem vennék. A kétmagos Galacy Nexus is odaver néhány négymagos csodának, de csak a magok száma a fontos az embereknek.
-
Cyberpunk
félisten
Hát ízlések és pofonok. Én az üzemidőre leszek kíváncsi. A Nokiám nagyon harmat, szóval a tervezetnél valószinűleg hamarabb meg kell válnom tőle.
Egyébként zenei képességekben is jobb lesz valószinűleg a HTC. SoC nem igazán érdekel legyen smooth amennyire csak lehet, és a videókat elnézve ez jó ebben, ellenben az S4 elég gáz. 2GB RAM megvan. fém mi kell még?
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #59 üzenetére
A kijelző az igen, de azon kívül meg a fémen kívül más nem szól amellett sem.
Mindegy, mert élőben ha tetszik, akkor nincs veszve minden, a fekete tűrhető.
Kár hogy ilyen irányba mentek el, a One X, One S meg a Sensation írtó szép volt nálam, a két hangszóró meg úgy az egész a One-nál nem jön be. -
Cilindrik
aktív tag
Már most látom hogy fog kinézni az SGS4 topic-ja ha véletlenül nem lesz kishanzánkban hivataolosan exynos-os.
Hogyaszongya: ki tud szerezni külföldről nyócmagost? melyik pistikeGSM-ben lehet nyócmagost szerezni? Ez a bolt x szériaszámmal hirdeti most akkor ez nyócmagos vagy a gagyi kuálkom? stb-stb.A HTC-ezt csinálta a HOS-sal (S4 vs S3 proci) ott tapasztalatok alapján mindennapos használatban nincs különbség, valószínű itt se lesz, különben nem mernék így eladni.
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem szebb és még a kijelző is jobb lesz.
Ami a Samsung mellett szól az a cserélhető akku, bővíthető tárhely, vélhetően nagyobb támogatás mint gyártói és mint user oldalról is. És persze a prémium garanciájuk.
Afrikában meg a Dél-afrikai Köztársaságot is lehagyták azért Egyiptom után az a legjelentősebb ország ott.
-
keIdor
titán
válasz
Dr.Anonymus #54 üzenetére
Érdekes látni, hogy több balkáni ország is meg lett említve, de Hungary nem. Mondjuk lehet csak simán lehagyták, vagy ennyire nullának számít már az ország. Szerintem előbbi.
Cyberpunk: Én valahogy mégis jobban hajlok most rá, mint a One-ra.
Ott csak a fém szól mellette, de egyébként valahogy nem fog meg a forma, cseszett ronda elölről, de majd élőben eldől.
-
HawerKing
őstag
"I9500 / I9505 – Romania, 3,000 Lei ($878) for I9500"
Ha jol latom ez azt jelenti hogy mindket valtozat elerheto???? -
GML
őstag
válasz
Dr.Anonymus #54 üzenetére
Ott meg tudták határozni az árat konvertibilis világvalutában. Is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dr.Anonymus #50 üzenetére
Mi nem vagyunk piac.
vicze1: hát annyit egy játéktelefon behatású készülékért biztos nem.
-
GML
őstag
válasz
Írta bárki is hogy a Vadkeleten lehet kapni?
-
vicze
félisten
válasz
Ez kemény: "I9500 – Russia, 30,000 rubles ($970), April 26 launch"
-
Dr.Anonymus
addikt
komplett lista
Csak mi maradtunk le róla...:S -
vicze
félisten
Erre reagáltam: "Miért kell még típuson belül is ekkora szakadékot csinálni?" Szakadék mindig is volt, nem új keletű dolog.
Igen A SGS2-ből van Exynos, Sanpdargon S3 és OMAP4 változat.
Az a vicces, hogy a "végére" az Exynos teljesen kifutott és GT-I9100G kapta EU és Ázsia is OMAP4-gyel.@GML: Nézz utána, a igen nagy difik vannak a modellek között itt-ott, de igen van amelyik csak SW lockolt bootloaderben vagy kis dologban tér el. De frekvenciák miatt szinte mindben más más a HW.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
->Raizen<- #40 üzenetére
E-pénisz növelésen kívűl nem látom értelmét.
-
tjb007
nagyúr
"S2 ből 3 féle van? Én csak 2-ről tudok."
Snapdragon, OMAP és ugye az Exynos.
(#44) Keldor papa
A 5250 is mehetett volna bele akár, de gondolom "szégyen és ciki lett volna" nekik kiadni 2013-ban egy kétmagos telefont csúcsmodellként (még ha úgy is megállta volna a helyét) amikor mindenki más négymagosokkal nyomul, még a kínaik is.
-
tjb007
nagyúr
válasz
->Raizen<- #40 üzenetére
A modderek biztosan meg fogják majd oldani, persze csak ha lesz olyan kernel ami támogatja ezt.
Értelme mondjuk nem sok lesz (az e-dákót leszámítva), az a négy darab A7-es mag nem ad annyi plusz erőt, a fogyasztás is meg fog nőni valamennyivel, meg amúgy is, mire nem lesz elég négy darab Cortex-A15 mag ?(#41) Keldor papa
Mivel a Samsung jelentette ezt be, ezért gondlom igen. Nem hiszem, hogy akkora ökrök lennének, hogy olyat jelentenek be ami nincs/nem lesz. Az már egy másik dolog, hogy Exynos-os verziót senki sem látott még, gondlom ők is úgy jártak mint anno a Huawei.
-
keIdor
titán
Egyáltalán biztos az az Exynos Octa? Mert az hogy piaconként eltérhet nem egyenlő kijelentés azzal, hogy Qualcomm 600 meg Exynos Octa lesz a két variáns. Ez is csak egy neten elterjedt pletyka.
Állítólag annyira melegszik az Octa, meg fogyaszt is, hogy mobilba felesleges belerakni egyelőre, tablet only-t olvastam én annó. -
Hina
aktív tag
Kíváncsi vagyok, mi mit kapunk...
-
gergobox
tag
Kíváncsi vagyok mennyi előnye lesz a 8 magos verziónak a 4 magossal szemben. Maximum az akksiidőben lesznek eltérések, kérdés, hogy melyik javára.
-
a.sebi
őstag
Az a baj h a mindenki azt hiszi hogy az octa jobb mert 8mago..de értsü. Már meg hogy a 8 mag sosem üzemel együtt...ergo mindig cak 4 magos...efektive olyan mint ha lenne benne egy fasza 4 magos proci meg egy szar.... Tehát a bsima 4 magosnal az alapmuveleteket is a jó fogja csinálni...mivel csak j. Van benne...ergo lehet h meg jobb is lesz, mondjuk nek fog laggolni a tárcsázó....meg akkor is ha többet fog fogyastani...de a samuk így is úgy is jobban bírják mint a konkurenci...
-
Hobbbyt
őstag
Miért? Hol írtam, írtam olyat ahol a cpu erőt kritizálom?
Nekem még az SII is több mint elég.. abszolút nem érzem hiányát az erőnek a mostaniakhoz képest sem.
Itt inkább az, hogy miért kell külön chipset? Nekem a sima S2-re gyári 4.1.2 van plusz rakás főzött cucc, minden gyönyörűen megy rajta.. Haverom LTE verziós S2-re még mindig csak 2.6 van ami bugos, és semmilyen jele nincs annak, hogy bárki foglalkozna vele..
Miért kell még típuson belül is ekkora szakadékot csinálni? Mert lényegében 2 teljesen más telefon a végeredmény.. ezzel felszelve a felhasználó réteget.. csökkentve a potenciált stb..
-
vicze
félisten
válasz
FragMaster #27 üzenetére
User ott se tudta mi van benne, itt se tudja, mert nem látod a sebességen, szóval mindegy.
One S-nél nagyobb volt a különbség a SoC-okban, még se volt érezhető.
Továbbra is egy telefont veszel nem egy SoC-ot... -
banhammer
veterán
Ejrópának a gyengébb Ámerikába meg a jobb.
Köszönjük Samsung.
Remelém esténként elalvás előtt aki ezt kitalálta nagyon csuklani fog. -
sokol
tag
Istenem,micsoda dilemma!
Fusson akadás-mentesen,aztán kész,ez a hétköznapi felhasználó érdeke.
Búbánatot(na meg az Antutu-rajongókat) érdekli,hogy milyen mag van alatta. -
Cyberpunk
félisten
-
tjb007
nagyúr
válasz
oceanrush #18 üzenetére
"Sokkal erősebb (nézz szét a neten) az Exynos 5 Octa"
Ezt a sokkal erősebb jelzőt mivel is tudod alátámasztani ?
Az, hogy papíron milyen egy külön dolog, meg az is, hogy a valóságban hogyan teljesít.
Valóban erősebb lesz valamennyivel de azért nem a Bugatti Veyron vs. BMW M3 kategória. -
yorka
tag
Megvolt az első Samu hír mára. Egy még lesz gondolom, hogy délutánra se maradjunk hír nélkül:
Galaxy S4 - A Fidzsi-szigeteken csak fehérben lesz kapható.
Érdekesebb hírekkel nem lehetne tölteni az oldalt? Ki a fenét érdekel itthon, hogy az USA-ban, meg a britteknél milyen processzor lesz a cuccban?!
-
V.Dave
senior tag
remélem a négymagos drágább lesz mint az eredeti, mondván mert különleges
-
Cyberpunk
félisten
Hazánk meg nincs a listán.
Bár nem lesz nehéz ezt kitalálni mi lesz itt is. Egyébként nem is biztos, hogy annyira rossz lesz nekünk az a Snapdragon.
-
Hobbbyt
őstag
Ez nekik miért jó?
Saját prociban nincs LTE? -
Gusztáv
addikt
Azért ez így masszív átverése az embereknek. Legalább lenne mellette hogy Light, vagy Galaxy S 3.8
.
-
kíváncsi vagyok, hogy hozzánk mi jut el.
mikor és mennyiért.
és hogy mekkora statikus teljesítmény különbség lesz. no meg persze, amit érezni is lehet.. -
oceanrush
senior tag
Szerintem ez rossz ötlet. Sokaknak nem fog kelleni az S4 "Light" (holanyócmag???).
-
->Raizen<-
veterán
Ha 210k körül megállna függetlenül és jönne Magyarba az octás s4 el is gondolkoznék rajta.
-
atike
nagyúr
Az eltérő proci eltérő árat is jelent?
#4:
-
walko
tag
válasz
RigoJancsi #2 üzenetére
Az ázsia centerben, a vízesés melletti parfümboltban.
-
a.sebi
őstag
Augusztus? Nem április?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest