- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Ezeken a kínai összehasonlításokon mindig olyan jókat tudok röhögni
Az a vicces ebben az összehasonlításban, hogy négy Krait magot hasonlítanak négy lepkefing teljesítményű Cortex-A7-hez, szóval nem tudom mit kell azon csodálkozni, hogy jobban melegszik.
Ez kb. olyan, mint amikor odarakják az 1.4-es Skoda Octavia mellé a 4 literes V8-as M3-as BMW-t és a végén az jön ki, hogy a Skoda kevesebbet fogyaszt 100-on.Én is tudom amúgy ilyen videót mutatni: [link]
-
tjb007
nagyúr
"S2 ből 3 féle van? Én csak 2-ről tudok."
Snapdragon, OMAP és ugye az Exynos.
(#44) Keldor papa
A 5250 is mehetett volna bele akár, de gondolom "szégyen és ciki lett volna" nekik kiadni 2013-ban egy kétmagos telefont csúcsmodellként (még ha úgy is megállta volna a helyét) amikor mindenki más négymagosokkal nyomul, még a kínaik is.
-
tjb007
nagyúr
válasz
->Raizen<- #40 üzenetére
A modderek biztosan meg fogják majd oldani, persze csak ha lesz olyan kernel ami támogatja ezt.
Értelme mondjuk nem sok lesz (az e-dákót leszámítva), az a négy darab A7-es mag nem ad annyi plusz erőt, a fogyasztás is meg fog nőni valamennyivel, meg amúgy is, mire nem lesz elég négy darab Cortex-A15 mag ?(#41) Keldor papa
Mivel a Samsung jelentette ezt be, ezért gondlom igen. Nem hiszem, hogy akkora ökrök lennének, hogy olyat jelentenek be ami nincs/nem lesz. Az már egy másik dolog, hogy Exynos-os verziót senki sem látott még, gondlom ők is úgy jártak mint anno a Huawei.
-
tjb007
nagyúr
válasz
oceanrush #18 üzenetére
"Sokkal erősebb (nézz szét a neten) az Exynos 5 Octa"
Ezt a sokkal erősebb jelzőt mivel is tudod alátámasztani ?
Az, hogy papíron milyen egy külön dolog, meg az is, hogy a valóságban hogyan teljesít.
Valóban erősebb lesz valamennyivel de azért nem a Bugatti Veyron vs. BMW M3 kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest