Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
+1
Szerintem sem fontos annyira telefonnál a színhű kijelző. Nekem például kifejezetten tetszenek ezek a túlszaturált színek.
Ránézni is fantasztikus szerintem egy jobb minőségű amoled kijelzőre.
Szvsz. az emberek többségének ez tetszik jobban mint egy színhűbb ips.Sőt ha lennének amoled kijelzőjő tabletek (csak kettő ilyen van sajnos) annak kifejezetten örülnék.
Persze monitoron, laptopon jobb az ips.
Ha színhűséget akarok akkor ott az s-pva paneles dell monitorom vagy hp dreamcolor ips kijelzőjű laptop. -
vicze
félisten
Erre reagáltam: "Miért kell még típuson belül is ekkora szakadékot csinálni?" Szakadék mindig is volt, nem új keletű dolog.
Igen A SGS2-ből van Exynos, Sanpdargon S3 és OMAP4 változat.
Az a vicces, hogy a "végére" az Exynos teljesen kifutott és GT-I9100G kapta EU és Ázsia is OMAP4-gyel.@GML: Nézz utána, a igen nagy difik vannak a modellek között itt-ott, de igen van amelyik csak SW lockolt bootloaderben vagy kis dologban tér el. De frekvenciák miatt szinte mindben más más a HW.
-
tjb007
nagyúr
"S2 ből 3 féle van? Én csak 2-ről tudok."
Snapdragon, OMAP és ugye az Exynos.
(#44) Keldor papa
A 5250 is mehetett volna bele akár, de gondolom "szégyen és ciki lett volna" nekik kiadni 2013-ban egy kétmagos telefont csúcsmodellként (még ha úgy is megállta volna a helyét) amikor mindenki más négymagosokkal nyomul, még a kínaik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Napirajz könyv
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest