- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
casper1 #2781 üzenetére
Itthon 10k HUF alatt van a korlátlan mobilnet és beszélgetés, ráadásul kapsz mellé két további SIM kártyát és mind külön használhatod egymástól függetlenül. Tehát €10 alatt van a korlátlan minden / SIM kártya. Kint miért kerül mindez 4x annyiba? (ha nem EU-ban élsz akkor nem szóltam)
-
-Bandi-
tag
válasz
casper1 #2772 üzenetére
S10-S20 is van a kommentek között, igaz kb nem oldanak meg semmit
.
Nekem az 5G-s van, igaz még csak 3ik napja használom, ezért még nem is akarok véleményt mondani, de pl tegnap reggel vettem le a töltőről 8kor, és most van 25%on, igaz még este autóban hazafele töltőre lett rakva mert élő adatokat néztem rajta, kb 15%ot visszatöltött.
3ésfél óra kijelzőidő, 1 nap 5 órája megy, folyamatos AoD, igaz 1 kártyával, de wifin nincs. Bár Spotify sincs.
Szerintem teljesen korrekt.
Ja és itt Sióparton egész jó az 5G is [kép] -
-Bandi-
tag
válasz
casper1 #2768 üzenetére
Esetleg olvasgass a Spotify [saját oldalán] , van pár bejegyzés, nem tűnik egyedi esetnek.
-
justmemory
senior tag
-
justmemory
senior tag
válasz
casper1 #2731 üzenetére
Simán lehet hibás; ennyire rossz üzemidőt nem produkál itt szerintem senkinek, az Exynos-os sem. Bár kb. 1 hónap mire beáll az üzemidő; noha nekem az elején sem produkált ennyit. Az is lehet, hogy valami az alkalmazásoknál akad(t) össze. Mindenesetre úgy globalice ettől a samsung nem lesz sz*r úgy általában... Ez egy eszköz, lehet hibás is; nem lehet minden, szalagról legördülő termék 100%-os, főleg úgy, hogy a használat egyénenként eltér. Mondjuk ez a 2 óra ez gyászos, nem normális.
-
LeliM
kezdő
válasz
casper1 #2725 üzenetére
Ez tényleg erős, nekem a legrosszabb eddig az volt, hogy este 11kor feltöltöttem 100-ra, délután 4ig munka közben nem sokat nyomkodtam, email, messenger meg ilyenek max 1-2 órát szumma és délután 4kor volt 70%, legközelebb este 10 körül tettem tölteni.
Ez nem nagyszám, ez egy max egynapos telefon, ha sokat használod fél nap, sose fog annyi üzemidőt mint a kínai barátjai.
De ez amit mutatsz kép szerintem nem normális, kb 4-5 óra kijelző idő mindig meg van akármit csinálok rajta, ha játszok se merül olyan nagyon gyorsan átlag telokhoz képest.
(kínai telok amim voltak sokkal tovább bírják aksiban, szal a 4-5 óra se nagyszám, előzőmet volt hogy kétnaponta töltöttem.....) -
justmemory
senior tag
válasz
casper1 #2725 üzenetére
És próbáltál utána járni, hogy miért ilyen "szar"...? Nem a telefon/gyártó védelmében írom, de ha visszaolvasol, akkor ennyire keveset senkinek sem produkál. Még az Exynos sem, pedig az ugye "rosszabb". Neked melyik verzió van, mióta van ilyen gondod, újonnan vagy használtan vetted (hol?), szervizben ránéztek-e már...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest