- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
sly160
csendes tag
válasz
JLaszlo333 #10678 üzenetére
Nem fog. Nálam ki van kapcsolva, és be van állítva az újjlenyomat. Ettől függetlenül rendszeresen készít képernyőmentést a zsebenben, vagy éppen elküld random egy sms-t, stb. Ja, és már másodszor kell cserélni az alsó hangszórót, mert recseg. Elég lekvár egy telefon, sajnos
-
jereti
tag
válasz
JLaszlo333 #10678 üzenetére
Fura ez, mert nekem be van kapcsolva a dupla kopp, és még egyszer sem vette észre, hogy bekapcsol a kijelző. Előbb még játszásiból izegtem, mozogtam, felálltam, leültem: semmi. Mondjuk van rajta üvegfólia, de nem hiszem, hogy ez lenne az oka.
-
samu74
addikt
válasz
JLaszlo333 #10668 üzenetére
A jó hír az ,hogy a segélyhívás még így is előjöhet mert az a lezárt képernyőt is oldhatja.
De nagyrészt a duplakopp szokott szórakozni, na meg a kijelző se jó kifelé mert tudjuk mi van ha egy korlát vagy egy ajtó koppan rajta.
-
kelly416
veterán
válasz
JLaszlo333 #10674 üzenetére
Áh, én nemrég tanultam meg, ujjlenyomat beallítva, teljesen inaktív a kijelző, de ha oda teszem az ujjam a leilvasóra, felébred és le is olvassa. Ennél kényelmesebb nem nagyon van. Kopogtatni sem kell, csak jó helyre tenni az ujjad és kész.
-
szilvaspet
tag
válasz
JLaszlo333 #10665 üzenetére
Az is egy jó megoldás, ha kijelzővel kifelé hordod zsebben.. és így a duplakoppot nyugodtan visszakapcsolhatod mert az azért hasznos..
És esetleg kapcsold be ezt:
Beállítások/Kijelző/Védelem a véletlen érintések ellen.. -
kutga
félisten
válasz
JLaszlo333 #10665 üzenetére
Én az ébresztés az emeléshez és az ujjlenyomat megjeleítése az aod-n fukciót is kikapcsoltam. Nem ez a telefon, hanem A52s, de volt hogy úgy vettem elő a zsebemből hogy 29-szer próbált feloldani ujjlenyomattal.
-
samu74
addikt
válasz
JLaszlo333 #10660 üzenetére
Dupla koppos feloldást kapcsold ki ha be van.Samsung sajna ezt évek óta nem tudta megoldani, pedig az LG megtudta...Használj mintát a feloldáshoz ha az se lenne beállítva.
-
kutga
félisten
válasz
JLaszlo333 #10660 üzenetére
Megesik igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged