Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
Én nem akarlak rábeszélni semmire, és ne is én döntsek helyetted.
Hazai középhegységekben én nem aggódnám túl, hogy milyen telefon van nálam, nekem másfajta agylövésem van, ha biztonságérzetről van szó.Ha ez erősen foglalkoztat, és biztosabbnak éreznéd, ha combosabb térerejű teló lenne nálad, akkor inkább olyat vegyél.
Az S20 FE kamerájával én elégedett vagyok (ha elég a fény, és nem kéne hosszú tele, vagy hosszú záridő, vagy polárszűrő, vagy valódi makró). Direkt túrázások miatt váltottam anno MFT rendszerű fényképezőgépre, de amióta megvan az S20 FE, még az Oly-t is ritkábban viszem magammal (sajnos). De ez is én vagyok, nem általános érvényességű igazság.
-
csakb
őstag
Az S20 FE-n biztos, mert most az van, és ugyanúgy bevált eddig a 2G-re váltás. Valszeg ez minden androidos telefonon opció, Iphone-ról nem tudok nyilatkozni.
Az biztos, hogy a szifonos kollégák szoktak pislogni, amikor én simán telefonálok olyan helyekről, ahol ők vudutáncokkal lengetik a telefont, hogy legyen térerő.Csodák azért nincsenek, nagyon eldugott völgyzugolyban, egy 5 m mély árok alján valszeg 2G sem lesz, de erdőben azért jobban terjednek a hosszabb hullámok.
-
csakb
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest