Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Asszem a letöltések mappában kellene lennie (Huaweit használok, ott másképp van mint Samsungnál sztem, ebben majd a többiek kisegítenek, vagy nappal megnézem páromén), mikor leszeded a legfrissebb verziót. Annyira nem lényeges, én régebb mindig kitöröltem az előző verzió telepítőjét, hogy ne foglalja feleslegesen a helyet. A frissebb verzió úgyis felülírja, így a törlés nem okoz gondot. (pl feltelepíted az 1.3-as verziót, majd rátelepíted az 1.4-et, a letöltött 1.3 telepítőjét törölheted nyugodtan, mert sok kicsi sokra megy, aztán lesz csodálkozás, miért fogy a tárhely)
-
Aryon87
félisten
A verziók közti különbség nem lényeges annyira, mindig a legfrissebbet érdemes feltenni, mert folyamatosan reszelgetik az alkalmazást, ami jobb képalkotással bír, esetleg újabb funkciókkal bővülhet. Úgy havonta adnak ki frissítést kb, érdemes ránézni időnként, és manuálisan frissíteni (letölt, telepít, régi verziónak a letöltött fájlját meg törölni a mérete miatt)
Van valami config hozzá biztos, én nem piszmogtam vele, ahogy feltettem, úgy használtam, és az eredmény bőven kielégítő számomra, főleg éjszaka, természetesen az Astro módot engedélyezve neki: [link]
Páromé is a 4G-s SD verzió van, hibátlanul fog futni a Gcam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Milyen routert?
- Windows 10
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpársportok
- NVIDIA® driverek topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest