- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
Az biztos, hogy sok olyan nevet tudnék, akik másból sem "élnek meg" itt a Ph-n, mint trollkodásból, 1-2 neve alatt még esetleg a "jó munkásember" titulus is ott figyel.
Vitatkozni meg csak olyanokkal jó, akik értelmes vitapartnerek, és nem arról szól a beszélgetés, hogy mondasz valamit, erre a másik valami olyan bődületesen nagy baromsággal magyarázkodik, amiről addig még csak szó sem esett. A te korosztályodban is megvannak az értelmes emberek, de sajnos sok az olyan, aki azt hiszi, hogy attól mert éppen felvették/jár ide/oda/amoda, ő már mindenkinél mindent jobban tud. Ilyenekből mostanában elég sokkal találkozok. -
Eli577
senior tag
válasz
Cyberpunk #113 üzenetére
Pont azért. Belerakják a jobb hardware-t abba a készülékbe, amit vélhetően kisebb számban adnak el...és voila, máris magasabb számokat produkálnak az eladások terén (a másik meg, hogy az S3-ba bekerül az "olcsóbb" HW, így azt meg nagyobb haszonnal tudják eladni, mivel az meg rekordeladásokat produkál).
Most őszintén, ha kihozták volna ugyanazzal a HW-vel a Note 2-őt, mint az S3-mat, akkor a kutya se cserélte volna le pl. a régi Note-ját. Az a 3-3,5 hónap különbség, ami a két telefon bemutatása között volt, nem gondolom hogy egy Samsung méretű vállaltnál jelentene bármit is. Ha akarták volna, akkor az S3-ba is bele tudták volna rakni ugyanezt a HW-t, csak akkor ugye a Note 2-nél nincs semmi újdonság, csak a kijelző mérete.
Én pipa vagyok emiatt a Samsungra.
(#115) Nazara: a pentile-nál az S3-ra gondoltam, mert a Note 2 már nem azt használ (ami elég rendesen látszik is). A többivel egyetértek, sok a "szemét hsz.". Sokaknak nyilván ez a kijelzőméret jobban fekszik, amit a Note sorozat használ, nekem is tetszik....de mégsem tudtam 2-3 hétnél tovább használni a méretei miatt.
-
Eli577
senior tag
Nekem például problémát jelent a Note, mert tavaly a Note 2 miatt a Samsung szándékosan "butította le" az S3-mat. Persze ez már csak akkor derült ki, amikor a Note 2 kijött nyár végén. Az S3-nál meg kijött ugye a "kevés" ram problémája, valamint a pentile amoled.
Hogy ez miért probléma?....azért mert valszeg a Samsung ugyanazt fogja csinálni, mint tavaly és direkt visszatart egyes dolgokat, amiket majd csak a Note következő generációjába raknak bele. Ez nem túl felhasználóbarát megoldás, mert a legtöbben nem azért nem vesznek Note-ot mert 10.000-rel drágább, hanem azért mert ezen felhasználóknak nem praktikus a mindennapos használat során a mérete miatt. Én pl ezért is fejtem ki itt a nem túl pozitív hangvételű véleményemet, ugyanis nem értem, hogy miért nem kaphatják meg a magamfajta felhasználók is a csúcshardvert, csak kisebb kijelzővel.
-
Eli577
senior tag
+1
Walko: ha valaki azokat a tevékenységeket folytatja gyakran, amiket írtál, az használjon tab-ot vagy notebookot ha mar mindenkeppen táskában akarja tartani. Ez a méret mar ah a kategória lenne, ami aztan VÉLEMÉNYEM SZERINT telefonnak már nem, tabnak még nem jó. De biztosan vannak olyanok, akik ennek is látják az értelmét es ki tudják használni.
-
Eli577
senior tag
válasz
Luperator #61 üzenetére
Mi a baj a PowerVR családdal? Eleg erős az. Szerintem nem az ár a probléma a Note-nal, hanem a méret. Volt nekem meg tavaly Note-om....szep volt, jó volt, de egyszerűen tul nagy volt ahhoz, hogy nekem mindennapos használatra jó legyen. Egyszerűen nem fért el kényelmesen a zsebemben sehogy. Nőknél még elmegy, mert szinte mindig van náluk táska, de én pl. ritkán hordok magammal. Fájó szívvel, de megvaltam tőle. ...és mit ad Isten, egy nő vette meg.
-
Eli577
senior tag
Most ma a problem a mérettel? Az Ipad minit is lehet egy kézzel "hasznalni"....
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Macska topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest