Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
Igen, kábé így látom én is. Persze azt nem hinném hogy mindenki elégedett, szerintem az ilyen cégek sosem elégedettek. Most ez van, ezt kell szeretni.
@h3lios: a TW-t a Samu erőlteti, kell egy egyedi arculat (de rossz szó ez erre), ha már a szoftveres rész megengedi ezt. Nem mondom hogy rossz a TW, de a konkurensek e téren kicsit előrébb tartanak. Sense, Motoblur, stb. Én se erőltetném, sőt, GoLauncher van az SGS-emen jóideje. Mivel régóta főzött romokat használok, nemigazán érint a hivatalos frissítés
-
justaview
senior tag
"Feltételezem a Samu nem is akar az Alma babérjaira törni. Mindenkinek így jó , mindenki így elégedett."
Előrevetítem, hogy nem vagyok Alma rajongó, éppen egy android tablet vásárlásán gondolkozom, de...
Érdemes kicsit messzebbről is megnézni a történetet, mert onnan azért látszik az is, hogy Samu hiába akarna Alma babérjaira törni, egyszerűen nem tud. Nem azért, mert béna, vagy gyenge, csak a két cég üzleti modellje teljesen más. Leegyszerűsítve Alma nem kütyügyártó, Samu meg az.
Ezért értelmetlen összehasonlítani őket.Almával felvenni a versenyt az Amazonnak lesz esélye, vagy a Google-nak, ha majd ő is belép a tabletek piacára.
-
knyitogato
őstag
azt írod:
- Steve Hype feelingjét semmivel nem tudják előidézni.
- Szóval valamit valóban rosszul csinálnak a Samuéknáldehát a kettő üti egymást
A Samsung egyre sikeresebb cég, az egy emberre épülő mánia maradjon csak meg az Apple-nél. Utóbbi egyébként mindenképpen elkezd majd kopni egy idő után.
-
lmisi
senior tag
A samu lehet egy két dolgot nem csinál jól, de
Ő a 2. legnyereségesebb telefonos cég! az Alma után telefonárus fronton.
A többiek távcsővel nézik őket (Alma + Samu -t), jobb esetben 0 vagy kis mínusszal.
A samu csak azért nem duplán ekkora nyereségű mint most, mert a az összes többi részlege viszi a profitot és nem hozza. Tudom tudom a TV-sek máér állítolag nyereségesek, szerintem meg láttam már vállalati könyvelést...
Vicces, de a samu telefon only trpla ennyit érne. Az más kérdés valószínűleg az alma sem ér annyit amennyit a tőzsdei érték mutat. De ha az emberek hajlandóak egy telefonért 500 - 700 dodót adni, ami nemhogy javít hanem csökkent produktivitásukon, akkor lelkük rajta.
(Csökkent mert: rengeteget játszik rajta és ha kell ha nem babusgatja. Olyan mint régen a TV csak ezt a munkahelyeden is bizgerálhatod. Ez persze nem csak almaspecifikus) -
debrejo
senior tag
Egyértelmű, hogy csak a profitot nézve samuék a kanyarban nincsenek almáékhoz, úgy angró senki nem fog tudni jóideig akkora nyereséget felmutatni.
De pont hogy nem csinálják rosszul. Ha nem nézzük az Apple-t, még mindig a Samsung a legsikeresebb a smartphone-ok területén. Nem véletlenül. Teríteni kell a piacon, pofátlanul, minden szegmensben. Samun kívül úgy látszik csak a kínaiak kezdik ezt kapisgálni.helios:
Nem a procival van gond hanem a memóriával, abban meg nincs több nekik mint a sima S-nek, a TW ugyanis zabálja. Amúgy én csak az SGS-ről, mint példáról mondtam, hogy rossz. Az S plus és a W jó példa, igen. -
debrejo
senior tag
Sorold, mit. Azon kívül hogy a cég "értéke" a tőzsdén kisebb mint az almáé. A Samu pont hogy jól csinálja. Tudja, hogy az Apple hype-al nem lehet felvenni a versenyt jelenleg, ezért a közép és alsókategóriában próbálnak tarolni, többek között azzal is hogy egyre színesebbé teszik a palettát, egyre több ember igényét kielégítve. Mindemellett azért a Droid prémium kategóriában is elég jó eladásokat mutatnak. Android, Bada, WP (Tizen?). Több lábon élnek. Pont hogy ők csinálják a legjobban. Lásd Nokia. Sokra mentek a "prémium életérzéssel" meg a vaskalapos hozzáállással. Most ott tartanak hogy a WP sikerén múlik a cég jövője.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest