- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
justaview #57 üzenetére
Billentyűzetes dokkoló van a Galaxy Tabokhoz is, majdhogynem teljesen lemásolva az iPadhoz készültet
Kb. 25e az ára úgy emlékszem, csak elhagytam a linket ahol találkoztam vele. Engem az egymás mellett egyszerre futtatható két alkalmazás fogott meg (mint két ablak a winben egymás mellett), firkálás mellett videót nézett az egyik bemutatón.
-
zseko
veterán
válasz
justaview #55 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Majdnem ugyanezek a szempontok érdekelnek. Július környékén kb. másfél hónapig gondolkoztam milyen telefont vegyek, és igen, nálam is szóba jött az iPhone 4G is. Kissé felhúzott idegileg a januárban vett telefonom (Spica - ezt nagyon elb.szta a samu, pedig hardverileg nem lenne sok gondja), pont lett pénzem is augusztusra, és úgy voltam vele, hogy nem érdekel mennyibe kerül a következő telefon, de az nekem rendesen működjön.
Családban van iPhone, igaz csak 3G, látom milyen jól megy, tényleg jól és könnyen megy. Viszont nálam is előjöttek amik nálad: Másolás? - iTunes nélkül felejtős. Bluetooth? - felejtős. Plusz a többi mint nálad. Azt hiszem itt már el is dőlt a kérdés. Így lett egy S2-m ami mellesleg szerintem jobban is néz ki
Nekem az iPhone nem tetszik, és maga az Apple is ellenszenves, de ettől függetlenül nem mondom rá azt hogy szar, és nem sokon múlott hogy ezek ellenére is iPhone-om legyen.
Ezt a Note 10.1-et várom már hogy beárazzák, remélem nem lesz azért túlságosan drága. Én sem mondom, hogy jobb mint az iPad mert az elég ütősre sikerült, de az a korlátok miatt eleve kiesik, nem alternatíva. Meg van az elképzelésem nekem is mire fogom használni, arra pedig nem az iPad a megfelelő. Főleg egy androidos telefon mellé.
-
zseko
veterán
válasz
justaview #46 üzenetére
Néhány fenntartással ugyan, de egyetértek vele. Azt gondolom, hogy az Apple egy jó nagy hype-ra épül, ami előbb utóbb elfogy (bár gondolom inkább utóbb). Nem vitatom, jól csinálja, nincs felesleges termékskála, sok értelmetlen széttagolódás, egy jól megtervezett hardverhez egy jól megírt szoftver (mindazonáltal személy szerint rondának tartom). Nem kell kismillió különböző telefonra külön-külön rendszert írni/frissíteni, ha kell, javítani, ez nagy előny és könnyebbség, így érdemes csinálni. Ugyanakkor úgy gondolom, mára nem lett más az iPhone (sem), mint tömegtermék
Mikor már lassan minden harmadik-negyedik ember azzal "majomkodik" (már elnézést kérek érte), hogy iPhone-ja van, mert az 'életérzés' meg 'egyebek', meg hogy az első héten/hónapban/negyedévben xxmillió darabot adtak el, 2x/3x/4x többet mint az xy konkurrens, akkor mi más lenne ez mint tömegtermék?
Az árán kívül lassan semmi exkluzív nem lesz benne .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest