- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Válthattak, csak le kellett mondaniuk az S2 dizájnjáról, ha az tetszett nekik.
Különben nem tartom különösebben szép telefonnak az S2-t, nem épp a letisztultság megtestesítője, de akkor is jobb lett volna azt a vonalat továbbvinni az S3f-éle túlzott lekerekítésekkel szemben.
(#206) oceanrush
Nekem bejön a Galaxy Nexus-féle recés hátlap is, nem lehet összemaszatolni tulajdonképpen, mert a zsíros kézzel tapogatásnak nyoma sincs rajta. Ahol pedig nem recés, ott is olyan a műanyag, hogy nem láthatóak a maszatos kezek által hagyott nyomok. -
Sofian
őstag
válasz
DeathAdder #201 üzenetére
A 2.3 Ghz-es S800 nem éppen gyengécske... nemtudom hogy az Exynos Octa amit a 3G-sbe raknak melyik verzió. De sztem az S800 erősebb, vagy legalábbis ugyan olyan erős.
-
oceanrush
senior tag
válasz
DeathAdder #201 üzenetére
Az S4-nel a Snapdragonos jobb lett mint az Exynos-os, szerintem itt is ez lesz a helyzet.
-
Sofian
őstag
válasz
DeathAdder #197 üzenetére
Snapdragon LTE Advanced verzió lesz nálunk
-
DeathAdder
veterán
Egyébként meg lehet jó az a bőr hatású műanyag.
Abból indulok ki, hogy a gnex-em hátlapja hasonlóan érdes, és tapintásra nem műanyag, hanem gumis tapintás érzését kelteti (mert az is). Szerintem sokkal jobb mint az eddigi a csilli-villi csuszamlós plasztikák mindenféle szakkifejezett jelzőkkel megáldva, hogy a userek jobban elfogadjákMaga dizájn is tetszik, már csak az a kérdés, hogy Z Ultra vagy Note 3, ahhoz viszont élőben kell látni őket
-
zack
nagyúr
válasz
ricsi0307 #187 üzenetére
Ja. Csak azt. Gondolom ezt viccnek szántad
A problémát még a rommerek sem tudták feltérképezni, mindenki sötétben tapogatózott, és senki sem tudta mitől van. Ha olvasnál XDA-t, tudnád.
Lehet már megoldódott, de nyár elején nagy volt a tanácstalanság, romtól és kerneltől függetlenül. Sokan váltottak e miatt.(#197) DeathAdder
Gondolom a Snapdrgon, ahogy S4 esetében is.
-
B1T3
addikt
Igazán impozáns a hardver. Az is dicséretes, hogy a kijelző növekedése ellenére kisebb lett egy hajszálnyival a készülék. A 4K@30fps, 1080p@60fps, 720p@120fps is ütős (de vártam/várom, hogy ez széles körben elterjedjen).
De mégsem kelt birtoklási vágyat. Ez a forma és a TouchWiz annyira nem passzol egy prémium kategóriás készülékhez… Kicsit ízléstelen (vagy legalábbis a koreaiak ízlését tükrözi). Persze mindez szubjektív. Számomra a műbőr hátlap így hirtelen inkább csak még jobban megtöri az összképet, egy matt vagy S2-féle hátlap talán jobban mutatna rajta; persze ehhez meg kell néznem élőben is, lehet, úgy tetszeni fog. (Épp ma néztem élőben a Huawei Ascend P6-ot, na az már birtoklási vágyat váltott ki, nagyon elegáns. Ahová ki akarok lyukadni: képeken az sem volt egy nagy szám a szememben, de kézben tartva teljesen megváltozott a véleményem.)
Ha már említettem az S2-t: szerintem jobban hasonlít arra, mint az S3-ra.
-
h4h01
senior tag
Hm..Vannak ezen a fórumon érdekes dolgok azért...Most mindenki a bőrbevonatú hátlappal van elfoglalva...
A készülék senkit sem érdekel??? Hát oké... -
HawerKing
őstag
de most mekkorat utne egy note 3 hardwaru cucc mondjuk 4,7 inchen....
-
Cathulhu
addikt
Google Edition Note3 pont az egyik (csomo) lenyeget vesztene el. S-Pen meg maradna orrturonak.
-
ricsi0307
senior tag
Hát nem tudom. Csak a Snapdragon 800 és a 3 giga ram hiányzik belőle.Ezeknek már akkora a mérete, hogy egy kézzel lehetetlen megfogni.Műbőr hátlapot meg S4-re is kapok 5000ft alatt. Szóval szerintem akkorát azért nem durrant a Note 3, hozta szokásos hardver és szoftver updatet de kb ennyi.Engem nem győzött meg.
zack: csak egy főzött kernelt kellett volna betenni a rom alá.
-
GeoJoe
senior tag
KELL kategória de gyanítom nincs benne a kedvencem, az fm rádió....
tetszik am, mindenképpen vásárlós'szept 25 világszerte' remélem szó szerint értendő
-
zack
nagyúr
válasz
n0_gAboR #180 üzenetére
Amit én írtam, annak semmi köze ehhez. S4-nél valami gond volt főzötteknél a WiFi-vel, amit hónapok elteltével sem tudtak megoldani. Konkrétan főzött feltétele után a WiFi kapcsolót nem lehetett "on" állapotba kapcsolni, mert mindig visszaugrott off-ra. Lehet ez azóta már megoldódott, nem követem, de én meguntam, és nem akartam 2 hónapnál tovább várni a megoldásra...
-
Wave86
tag
És ha bőr hatású műanyag, akkor mivan??? Szerintem a lakkfekete műanyagnál sokkal jobb, azon minden hajszál karc meglátszik. Ez a bőr hatású műanyag viszont nem gyűjti a lenyomatokat és karcállóbb.
I WANT IT!
Egyeseknek tényleg lehetetlen megfelelő telefont gyártani, mert semmi sem jó.
-
n0_gAboR
őstag
Nem ertem ezt az anomalia dolgot.
Note 2-re, S3-ra, S2-re pl. azert nincs stabil Cyanogen hivatalosan, mert Samsung Exinos processzorral vannak szerelve, amin nem nyitott a specifikacioja mint a Snapdragonnak.
S4-re van 4.3 google editionrom hivatalosan, ami nagyon jo/stabil alap az AOSP alapu romoknak. Persze sok touchwiz-kendács rom is elérhető.
A HTC One-t egyebkent 1:1-ben lehet konvertalni google edition-re, ugy, hogy onnantol kezdve kapod az OTA-kat is hivatalosan. Sajnos S4-nel ez egyenlore nem elerheto valami zart bootloader mizeria miatt.
-
zack
nagyúr
Szoftveres háttérre leszek kíváncsi...Pl. mennyi lesz az anomália a főzött romokkal. Nem titok, S4-től elsősorban ezért váltam meg. Note2-öt a mai napig jó kütyünek tartom, de a hátlap minősége nem volt túl acélos, ahogy az S4-nél sem. Ha a Note2-ből indulok ki akkor pöpec kis kütyü lesz. Nagyon egyben kell lennie mindennek hogy ez legyen a következő választottam. HTC One nagyon elcsavarta a fejemet, és egyelőre a One MAX-ot látom befutónak nálam. Magasan van a léc, amit eddig a Samsung nem tudott megugrani. Elsősorban optimalizálásban. Sokkal többet tudna az S4 hardvere is, ha rendesen lenne optimalizálva. és ezt azóta tudom, amióta a One-t használom.
-
-
razzorr
őstag
Én csak akkor veszem meg,ha kenguru bőr vagy krokodil lesz legalább
Alább nem adom.
-
Wave86
tag
Alig mutatták be, még le sem jött a futószalagról, erre már rögtön fikázzák, úgy hogy még nem is látták.
Ugye kedves GALARDO és n0_gabor? -
sid87
senior tag
Unalmas szokásos kinézet. Semmi változás. Többet vártam Sokkal. A belső az nagyon ott van, de semmi több.
-
Wave86
tag
Szuper, megint nagyot alkotott a Samsung.
JK Shin nagy kedvencem, remélem egyszer személyesen is találkozom vele.Most gondolkodtam el először azon, hogy ez a Note kell nekem!
-
DarkByte
addikt
Zene 1 óra 52 perc 15 mp-től, valamiért nem ugrik. Sajna közvetlen előtte mikor rákeres hogy dreams akkor sem látszik konkrét előadó és számcím. Se Shazam se Soundhound nem talál rá semmit. Úgy tűnik ez valami direkt ehhez készült zene lesz.
-
Anulu79
addikt
A távirányító módos infra van vajon benne?
-
Ali G.
senior tag
válasz
n0_gAboR #147 üzenetére
azt mondták majd jövőre lesz dizájnváltás
addigra felvesznek pár normális dizájnert akinek van is szeme és tehetsége hozzá és azt is mondták hogy fémszálas burkolatot használnak majd ez eddig oké de majd meglássuk gyakorlatban
ezen az órán meg látszik hogy egy új eszköz formatervét nem tudják normálisra megcsinálni, ezért egyformák a samsung készülékek kinézete mert nem mernek új dizájnt létrehozni, inkább maradnak a megszokottnál nehogy kifikázzák őket
-
tjb007
nagyúr
válasz
DeathAdder #144 üzenetére
A Snapdragon 800-as változatban Adreno 330, az Exynos 5420-as változatban pedig Mali-T628MP6.
-
Xaels
félisten
A bőr/műbőr hátlap jó megoldás, bár nem a fehéren szerintem. A Gear meg felejtős ebben a formájában. A Qualcomm Mirasol kijelzőset mutatott be, talán az érdekesebb lesz.
-
n0_gAboR
őstag
Jezusom a kinai piacon nem latni ilyen igenytelen megoldast mint ez a varrot bor hatasu froccsontott muanyag hatlap!
Ezzel nagyon leirta magat nalam a samsung.
A touchwiz designja is maradt a szokasos osdi Windows 95 feeling.Komolyan penzt kolt arra a Samsung a fasza Holo design-t lecserelje erre a szarra...
A specifikaciot meg a hajamra kenhetem ha laggolni fog a Touchwiz egy ilyen vason is.
S4-emet kiprobaltam google edition rommal, azota egy uj telefonom van, sebessegben ossze sem lehet hasonlitani a Touchwiz rommal. Nah ez az igazi upgrade, nem a +1 GB RAM, meg +500Mhz CPU.
Ra kene nagyon erosen fekudni az optimalizaciora, es a designra.
-
LBandi
aktív tag
Vajon lehet majd hozzá normál műanyag hátlapot kapni? Nekem így elsőre kétségeim vannak hogy olyan hűde jó lesz a bőr hátlap.
-
DeathAdder
veterán
Mi a grafikus? Adreno 330?
-
zotyesz66
őstag
Különben nem csúnya, és ez is valami.
-
AS
félisten
Note 2 4.5 5 kijelző : 5.95 x 3.16 x 0.37 inches (151.1 x 80.5 x 9.4mm)
Note 3:5.7 kijelző 5.95 x 3.12 x 0.33 inches (151.2 x 79.2 x 8.3mm)
Ez a durva nagyobb kijelző de kisebb a készülék... -
Ali G.
senior tag
most ez bőr vagy bőr hatású?
fog majd felszakadozni és peregni lefelé a készülék hátuljáról mint a vakolat vagy nem?
-
Gabbana
aktív tag
Árról nincs valami info?
-
Anulu79
addikt
A kameráról mondtak valamit?
-
joey04
titán
-
iSonic
addikt
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nézd sok variáció nincs kinézetre, relatíve nagy képernyő kell és négyzetes, hogy a számokat le tudd ütni (bár körképernyő dögösebb lenne), és kell hely a HW-nek és a telepnek. Nyilván sokat lehet majd faragni rajta hajlított képernyős meg szíj-akkumulátoros kivitelben, de az olyan 2016-osan hangzik. Amúgy nekem nem nagyon kellene semmilyen óra, nem csipázom őket, de igen sok okosmindent el lehet végezni vele a telefon elővétele nélkül, szóval nem értelmetlen kacat.
-
AS
félisten
Note 3 az igen.
s800
4 k video
nem nagy.
új hátlap
sok okos funkció. -
DeathAdder
veterán
Tetszik a Note3, hogy rohadjak meg, és végre feketében is
Nagy dilemma lesz itt, hogy ez vagy Z Ultra, és arra a hátlapra még nagyon kíváncsi vagyok -
Anulu79
addikt
Víge?
-
joey04
titán
válasz
RaveForce #115 üzenetére
mit mondj? semmit. én szeretem ha összhang van a rendszerben, a sense sem egy szimpla launcher ahogy a sony megoldása sem. na a samué sem az. a felugró ablakok, üzenetek, a billentyűzet, minden harmonizál. ezt nem bontom meg, mert csak szarabb lesz. követem a droidos topikokat, hányadék amit a userek kapálnak össze. nem véletlen dolgozik ennyit rajta a gyártó. csak a samu féle mesés csicsás (amoledhez passzoló) tw nekem nem jön be.
-
DaveNo1
veterán
A két Note nagyon ütős lett, viszont ez a Galaxy Gear ultragagyi kvarc óra benyomást kelt..értelmetlen ez így jelenlegi formájában..
-
RaveForce
veterán
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ütős bemutató.
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Minden idők legjobb tabletje? Aztamindenit, Snapdragon 800, 2GB, 2600k képernyő, S-pen, Wacom digitalizáló, multi-window, 8000mAh telep, vékony keret.
-
joey04
titán
nah a bőr meg a 3GB ram nagyon pozitív. már csak az előlapot kéne kukázni meg az amoledet, meg csinálni valamit a tw helyett. és már veszem is.
-
Kurti81
csendes tag
Note 10.1-en is fizikai gombok vannak?miért?nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest