- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
ricsi0307 #187 üzenetére
Ja. Csak azt. Gondolom ezt viccnek szántad
A problémát még a rommerek sem tudták feltérképezni, mindenki sötétben tapogatózott, és senki sem tudta mitől van. Ha olvasnál XDA-t, tudnád.
Lehet már megoldódott, de nyár elején nagy volt a tanácstalanság, romtól és kerneltől függetlenül. Sokan váltottak e miatt.(#197) DeathAdder
Gondolom a Snapdrgon, ahogy S4 esetében is.
-
zack
nagyúr
válasz
n0_gAboR #180 üzenetére
Amit én írtam, annak semmi köze ehhez. S4-nél valami gond volt főzötteknél a WiFi-vel, amit hónapok elteltével sem tudtak megoldani. Konkrétan főzött feltétele után a WiFi kapcsolót nem lehetett "on" állapotba kapcsolni, mert mindig visszaugrott off-ra. Lehet ez azóta már megoldódott, nem követem, de én meguntam, és nem akartam 2 hónapnál tovább várni a megoldásra...
-
zack
nagyúr
Szoftveres háttérre leszek kíváncsi...Pl. mennyi lesz az anomália a főzött romokkal. Nem titok, S4-től elsősorban ezért váltam meg. Note2-öt a mai napig jó kütyünek tartom, de a hátlap minősége nem volt túl acélos, ahogy az S4-nél sem. Ha a Note2-ből indulok ki akkor pöpec kis kütyü lesz. Nagyon egyben kell lennie mindennek hogy ez legyen a következő választottam. HTC One nagyon elcsavarta a fejemet, és egyelőre a One MAX-ot látom befutónak nálam. Magasan van a léc, amit eddig a Samsung nem tudott megugrani. Elsősorban optimalizálásban. Sokkal többet tudna az S4 hardvere is, ha rendesen lenne optimalizálva. és ezt azóta tudom, amióta a One-t használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest