Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
RaveForce #115 üzenetére
mit mondj? semmit. én szeretem ha összhang van a rendszerben, a sense sem egy szimpla launcher ahogy a sony megoldása sem. na a samué sem az. a felugró ablakok, üzenetek, a billentyűzet, minden harmonizál. ezt nem bontom meg, mert csak szarabb lesz. követem a droidos topikokat, hányadék amit a userek kapálnak össze. nem véletlen dolgozik ennyit rajta a gyártó. csak a samu féle mesés csicsás (amoledhez passzoló) tw nekem nem jön be.
-
-
joey04
titán
nah a bőr meg a 3GB ram nagyon pozitív. már csak az előlapot kéne kukázni meg az amoledet, meg csinálni valamit a tw helyett. és már veszem is.
-
joey04
titán
omg ez is olyan bemutató lesz mint az s4?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő !!!Szállítás alatt!!!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest