- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
n0_gAboR #180 üzenetére
Amit én írtam, annak semmi köze ehhez. S4-nél valami gond volt főzötteknél a WiFi-vel, amit hónapok elteltével sem tudtak megoldani. Konkrétan főzött feltétele után a WiFi kapcsolót nem lehetett "on" állapotba kapcsolni, mert mindig visszaugrott off-ra. Lehet ez azóta már megoldódott, nem követem, de én meguntam, és nem akartam 2 hónapnál tovább várni a megoldásra...
-
Ali G.
senior tag
válasz
n0_gAboR #147 üzenetére
azt mondták majd jövőre lesz dizájnváltás
addigra felvesznek pár normális dizájnert akinek van is szeme és tehetsége hozzá és azt is mondták hogy fémszálas burkolatot használnak majd ez eddig oké de majd meglássuk gyakorlatban
ezen az órán meg látszik hogy egy új eszköz formatervét nem tudják normálisra megcsinálni, ezért egyformák a samsung készülékek kinézete mert nem mernek új dizájnt létrehozni, inkább maradnak a megszokottnál nehogy kifikázzák őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest