Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• B1T3

addikt

válasz Wave86 #205 üzenetére

Válthattak, csak le kellett mondaniuk az S2 dizájnjáról, ha az tetszett nekik. :) Különben nem tartom különösebben szép telefonnak az S2-t, nem épp a letisztultság megtestesítője, de akkor is jobb lett volna azt a vonalat továbbvinni az S3f-éle túlzott lekerekítésekkel szemben.

(#206) oceanrush
    Nekem bejön a Galaxy Nexus-féle recés hátlap is, nem lehet összemaszatolni tulajdonképpen, mert a zsíros kézzel tapogatásnak nyoma sincs rajta. Ahol pedig nem recés, ott is olyan a műanyag, hogy nem láthatóak a maszatos kezek által hagyott nyomok.

• B1T3

addikt

Igazán impozáns a hardver. Az is dicséretes, hogy a kijelző növekedése ellenére kisebb lett egy hajszálnyival a készülék. A 4K@30fps, 1080p@60fps, 720p@120fps is ütős (de vártam/várom, hogy ez széles körben elterjedjen).

De mégsem kelt birtoklási vágyat. Ez a forma és a TouchWiz annyira nem passzol egy prémium kategóriás készülékhez… Kicsit ízléstelen (vagy legalábbis a koreaiak ízlését tükrözi). Persze mindez szubjektív. Számomra a műbőr hátlap így hirtelen inkább csak még jobban megtöri az összképet, egy matt vagy S2-féle hátlap talán jobban mutatna rajta; persze ehhez meg kell néznem élőben is, lehet, úgy tetszeni fog. (Épp ma néztem élőben a Huawei Ascend P6-ot, na az már birtoklási vágyat váltott ki, nagyon elegáns. Ahová ki akarok lyukadni: képeken az sem volt egy nagy szám a szememben, de kézben tartva teljesen megváltozott a véleményem.)

Ha már említettem az S2-t: szerintem jobban hasonlít arra, mint az S3-ra. :)

Új hozzászólás Aktív témák