Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Válthattak, csak le kellett mondaniuk az S2 dizájnjáról, ha az tetszett nekik.
Különben nem tartom különösebben szép telefonnak az S2-t, nem épp a letisztultság megtestesítője, de akkor is jobb lett volna azt a vonalat továbbvinni az S3f-éle túlzott lekerekítésekkel szemben.
(#206) oceanrush
Nekem bejön a Galaxy Nexus-féle recés hátlap is, nem lehet összemaszatolni tulajdonképpen, mert a zsíros kézzel tapogatásnak nyoma sincs rajta. Ahol pedig nem recés, ott is olyan a műanyag, hogy nem láthatóak a maszatos kezek által hagyott nyomok. -
B1T3
addikt
Igazán impozáns a hardver. Az is dicséretes, hogy a kijelző növekedése ellenére kisebb lett egy hajszálnyival a készülék. A 4K@30fps, 1080p@60fps, 720p@120fps is ütős (de vártam/várom, hogy ez széles körben elterjedjen).
De mégsem kelt birtoklási vágyat. Ez a forma és a TouchWiz annyira nem passzol egy prémium kategóriás készülékhez… Kicsit ízléstelen (vagy legalábbis a koreaiak ízlését tükrözi). Persze mindez szubjektív. Számomra a műbőr hátlap így hirtelen inkább csak még jobban megtöri az összképet, egy matt vagy S2-féle hátlap talán jobban mutatna rajta; persze ehhez meg kell néznem élőben is, lehet, úgy tetszeni fog. (Épp ma néztem élőben a Huawei Ascend P6-ot, na az már birtoklási vágyat váltott ki, nagyon elegáns. Ahová ki akarok lyukadni: képeken az sem volt egy nagy szám a szememben, de kézben tartva teljesen megváltozott a véleményem.)
Ha már említettem az S2-t: szerintem jobban hasonlít arra, mint az S3-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest