Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
válasz
Malykiman #151 üzenetére
Le a kalappal, amit megteszel, hogy visszaadhass egy többszázezres készüléket. Az itthoni állapotok meg sem lepnek, elképesztő a tájékozatlanság. Lehet, hogy ebben benne van a Samsung keze is, de nehéz elhinni, hogy még csak nem is hallottak ilyen esetről az ügyintézők, holott hetek óta ezzel van tele a világsajtó. Komolyan nevetséges.
Én simán megszavaznék neked 2db S7E-t jutalmul, mert ennyi energiát/pénzt fektetsz abba, hogy a hibás terméket visszaszolgáltasd!
-
hdanit610
aktív tag
Érdekesek a hsz-ek:
kiderül a hiba: áá, ordas nagy kamu, kínaiklónokkal felfújt semmiség
kicseréli: piros pont, hű, de korrekt
kiderül, hogy a csere is szar: szarfos Samsung, de nagyon
visszahívja az egész szériát: piros pont, hallelujah, kár érte, legjobb telefon ever, stb., hű, de korrektHát igazodjon ki az embereken, aki tud!
Az első visszahívásnál persze én is úgy voltam vele, hogy korrektek, de nagyon nem is volt más lehetőségük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest