- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmaxxx
senior tag
Valami matricát azért tehettek volna rá igazán ...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
callmeakos #1 üzenetére
Ez az én kis drágaszágom volt
Hidd el, kell neki az aktív hűtés, igaz, nem ebben a formában... fullréz borda, viszonylag halk ventivel (bootnál bepörög ey kis ideig, de utána kussol). Viszont GDDR3-as, na olyan azért tényleg ritka!
-
albert8
veterán
Nekem is van egy ilyen ritka kártyám sapphire hűtssel
-
törölt tag
Annyira nem volt azért ritka. Legfeljebb ezen a néven. X1650Pro-ként 10/10MHz-cel magasabb GPU/VRAM órajellel hegyekbe lehetett kapni ilyen kártyát.
-
Armahun
addikt
Szerintem a vga gyártók direkt hangosra tervezik a hűtéseket.
Azt az érzetet akarják kelteni, hogy nagyobb zaj az nagyobb teljesítményt takar. -
callmeakos
veterán
Én aztán már sok VGA hűtést láttam és elég magas az ingerküszöböm de ez már nálam is a gané kategória. Egyrészt aktív hűtés erre a kártyára felesleges másrészt így ránézésre se nem hatékony se se nem csendes. Bár utóbbi lehet hogy nem ezzel a mini lapátokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest