Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
1: Az első résszel nem akartalak lehülyézni, csak egy mondást "tárgyszavasítottam" mi szerint ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye. Ne legyen ebből félreértés, nem akartam beszólni. Nem téged minősített, egyszerűen csak utaltam rá, hogy nem biztos, hogy a probléma megoldhatatlan és/vagy a windows hibájából adódik, nézzük meg.
2: Ez megint a szokásos ferdítés. Mocskosgyártók, elterjedtség, marginális problémák, nincs is probléma. Ez duma.
Amit előadtam, az az én személyes tapasztalatom, tudnám még árnyalni, de a békesség jegyében nem teszem. Ami tény, az az, hogy én, mint r=1, a felhasználók 95%-át megtestesítő user win alatt megoldom a problémát önállóan próbálkozásból 5 perc alatt, vagy guglizok/fórumozok konkrét választ a konkrét kérdésemre 15 perc alatt, ugyanez linux alatt tízszer nehezebben, és tízszer hosszabb idő alatt megy.
Többet mondok: Itt sem a víz (a linux) a hülye, hanem a tisztességes howto-k és helpek hiánya, és a pro userek elitizmusa, kényszerítőzése. Vagy megtanulsz linuxusul, vagy nem segítek. Lesz itt rend. Na franciául pontosan ugyanezért nem vagyok hajlandó megtanulni. Azt akarja a közösség, hogy 2013 legyen a linux "időszaka" (remélem így már bambano kompatibilis)? Tessék szép szóval, kézbe simuló eszközökkel, kész válaszokkal besimogatni az embereket a linux alá, nem pedig odaadni az alkatrészeket meg a szervízkönyvet, hogy rakd össze magadnak caszod.
De mint ahogy leírtam már, nem zavar a linux, én is használtam, használom is folyamatosan, örülnék is valahol, ha elterjedne és emellett lenne legalább olyan használható mint egy windows 7, szuper, OK, viszont azt az elitista attitűdöt, amit jelenleg tapasztalok a szcénában ha valamiért be kell dugni az orromat... azt nem kérem, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest