Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRinyo
aktív tag
-
Antibazsi
aktív tag
[OFF]Megnézném,hogy egy 99k-s 32"-os LCD TV-n meddig bírnál netezni vagy szöveget szerkeszteni.Még játékra fiilmnézésre ok 3m-ről,de konkrétan monitornak használhatatlanok.Tudom,tapasztaltam és az nem is 99k volt.Vannak amik már olvasgatásra is használhatók /kényelmesek,de azoknak az árcéduláján kicsit nagyobb összeg szerepel.

(#30) T.Peter : A pixeltávolság elég fontos és egy 40"-os fullhd tv-nek nem illik pixelesnek lennie!.
Egyébként átlag felhasználásra egy 32"-os TV-nél a 1366x768 bőven elég.Így is legalább 1m-ről kell nézni,hogy a szövegeket el lehessen olvasni,nagyobb felbontásnál már bele kéne bújni.
Először én is egy 37-es fullhd-ra hajaztam,hogy majd otthon az ágyból milyen jó lesz netezni,aztán amikor először láttam gépre kötve rájöttem hogy ez még egy 42"-es sima hd-val is lehetetlen lesz.
A 30"-os monitorokat 2560x1600-ben max mérnöki vagy grafikai munkához el tudom képzelni,de máshoz nm sok értelmét látom.[/OFF]De ne csak offoljak: Már mikor megláttam a cimet tudtam mire számíthatok! Zongoralakkfekete!!!!Wáá!Mi más? Most ez meddig lesz még divat? Tudom,hogy mindent meg kell tenni szerencsétlen designereknek,hogy a szar tn paneles cuccot (és tuti ez is az) is valahogy el lehessen adni,de már kezdem kicsit unni.
A munkahelyemen is ilyen festésű monitorok vannak és megőrülök tőlük.Minden nap törölgetni kell mert ha hozzáér az ember azonnal meglátszi rajta az újlenyomat a porról nem is beszélve!
Amúgy ma még 24"-os moncsit nm éri meg venni.Inkább 22"-est.A kettő között már aránytalanul hatalmas az árkülönbség. -
T.Peter
őstag
Én úgy vagyok ezzel, hogy tv-t monitornak sosem használnék, mert pl 32"-hez az 1366x768-as felbontás szerintem kevés, ugyanígy a 40"-hez az 1920x1080. A 30"-es monitoroknak van 2560x1600-as felbontásuk. A pixeltávolság szerintem fontos (ha nem, javítsatok ki legyetek szívesek). Igaz, láttam már 40"-es fullhd-s tv-t, és teljesen rendben volt, nem volt pixeles.
-
einstein
senior tag
Ez 24"-es, és hát a felbontás sem mindegy...
Azért egy 32"-os HDready elég rondán nézhet ki 1 méternél közelebbről... PErsze ez csak találgatás, mert nem láttam még számítógépre kötve.xuldar: A TV-k után elképzelhető, hogy a monitoroknál is divat lesz majd a dinamikus kontraszt még a nem TN-eseknél is. Persze a 2ms ez esetben árulkodó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Foxpost
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- LG LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
- 32" Odyssey G6 G65B QHD 240 Hz smart gaming monitor
- Eladó 28" ASUS TUF Gaming 4K, IPS, UHD, 28", VG289Q
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Először én is egy 37-es fullhd-ra hajaztam,hogy majd otthon az ágyból milyen jó lesz netezni,aztán amikor először láttam gépre kötve rájöttem hogy ez még egy 42"-es sima hd-val is lehetetlen lesz.
A munkahelyemen is ilyen festésű monitorok vannak és megőrülök tőlük.Minden nap törölgetni kell mert ha hozzáér az ember azonnal meglátszi rajta az újlenyomat a porról nem is beszélve!