Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRinyo
aktív tag
-
Antibazsi
aktív tag
[OFF]Megnézném,hogy egy 99k-s 32"-os LCD TV-n meddig bírnál netezni vagy szöveget szerkeszteni.Még játékra fiilmnézésre ok 3m-ről,de konkrétan monitornak használhatatlanok.Tudom,tapasztaltam és az nem is 99k volt.Vannak amik már olvasgatásra is használhatók /kényelmesek,de azoknak az árcéduláján kicsit nagyobb összeg szerepel.

(#30) T.Peter : A pixeltávolság elég fontos és egy 40"-os fullhd tv-nek nem illik pixelesnek lennie!.
Egyébként átlag felhasználásra egy 32"-os TV-nél a 1366x768 bőven elég.Így is legalább 1m-ről kell nézni,hogy a szövegeket el lehessen olvasni,nagyobb felbontásnál már bele kéne bújni.
Először én is egy 37-es fullhd-ra hajaztam,hogy majd otthon az ágyból milyen jó lesz netezni,aztán amikor először láttam gépre kötve rájöttem hogy ez még egy 42"-es sima hd-val is lehetetlen lesz.
A 30"-os monitorokat 2560x1600-ben max mérnöki vagy grafikai munkához el tudom képzelni,de máshoz nm sok értelmét látom.[/OFF]De ne csak offoljak: Már mikor megláttam a cimet tudtam mire számíthatok! Zongoralakkfekete!!!!Wáá!Mi más? Most ez meddig lesz még divat? Tudom,hogy mindent meg kell tenni szerencsétlen designereknek,hogy a szar tn paneles cuccot (és tuti ez is az) is valahogy el lehessen adni,de már kezdem kicsit unni.
A munkahelyemen is ilyen festésű monitorok vannak és megőrülök tőlük.Minden nap törölgetni kell mert ha hozzáér az ember azonnal meglátszi rajta az újlenyomat a porról nem is beszélve!
Amúgy ma még 24"-os moncsit nm éri meg venni.Inkább 22"-est.A kettő között már aránytalanul hatalmas az árkülönbség. -
T.Peter
őstag
Én úgy vagyok ezzel, hogy tv-t monitornak sosem használnék, mert pl 32"-hez az 1366x768-as felbontás szerintem kevés, ugyanígy a 40"-hez az 1920x1080. A 30"-es monitoroknak van 2560x1600-as felbontásuk. A pixeltávolság szerintem fontos (ha nem, javítsatok ki legyetek szívesek). Igaz, láttam már 40"-es fullhd-s tv-t, és teljesen rendben volt, nem volt pixeles.
-
einstein
senior tag
Ez 24"-es, és hát a felbontás sem mindegy...
Azért egy 32"-os HDready elég rondán nézhet ki 1 méternél közelebbről... PErsze ez csak találgatás, mert nem láttam még számítógépre kötve.xuldar: A TV-k után elképzelhető, hogy a monitoroknál is divat lesz majd a dinamikus kontraszt még a nem TN-eseknél is. Persze a 2ms ez esetben árulkodó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Canon MILC: EOS R és M topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series kontroller fekete
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Először én is egy 37-es fullhd-ra hajaztam,hogy majd otthon az ágyból milyen jó lesz netezni,aztán amikor először láttam gépre kötve rájöttem hogy ez még egy 42"-es sima hd-val is lehetetlen lesz.
A munkahelyemen is ilyen festésű monitorok vannak és megőrülök tőlük.Minden nap törölgetni kell mert ha hozzáér az ember azonnal meglátszi rajta az újlenyomat a porról nem is beszélve!