Hirdetés
- iPhone topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Huawei P30 Pro - teletalálat
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban

Új hozzászólás Aktív témák
- 

TazLeacher
nagyúr
Ez nagyon jó volt!

Az LCD TV-khez, nem neked, midnenkinek:
32" 1368-ba? Szép mulatság. 2 méterről is ronda. Kb. azt az élményt kapod, mint egy 17"-osnál 1024-be. Szöveg szerkeszteni, meg netezni még jobb mulatság több méterről. Stratégiai játékok meg megint viccesek. Szerintem FPS-re is alkalmatlan, nagyon meghosszabítja a reakcióidőt. Szinte kizárólag TPS-el és szimulátorral van értelme. Második "monitornak" jó egy TV. Mostanában nekem is úgy van. A 32-es Samu a második moncsi, azon nézek filmet. 20"-on meg játszom. De már tervbe van véve egy 24-es, csak hát igen, az ára.
 - 

as_Rock
őstag
Jah, hát ha közelről akarod nézni az más
 nekem épp az tetszik, hogy 2 méterről wireless cuccokkal hibátlanul megy és a méret miatt látványos a játék hiába "csak" annyi a felbontás amennyi...szerintem.
Egyébként a szaktopicban vannak akik Pc-s használatról sok tapasztalattal rendelkeznek, így ha valakinek mégis bejönne ott érdeklődhet milyet érdemes venni. - 

xuldar
addikt
Amíg az xVA meg az IPS nem csúszik át a mainstreambe, addig biztos nem, vagy csak módjával, és nem ilyen kamu 100000000trilliárd az egyhez értékekkel. Míg TV-t csak tévézésre vesznek az emberek, így főként filmnézésre, esetleg játékra, addig a jobb monitorokat munkára. És ott ha valaki kamu adatokkal dobálózik, azt hamar leírják.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
 - LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
 - 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
 - LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
 - Dell U3423WE 4K ívelt monitor

- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
 - Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
 - Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
 - EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nekem épp az tetszik, hogy 2 méterről wireless cuccokkal hibátlanul megy és a méret miatt látványos a játék hiába "csak" annyi a felbontás amennyi...szerintem.