- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Láttál már 40" FullHD TV-t gépre kötve, natív felbontásban hajtva? Csak azért kérdezem, mert korábban még én is úgy gondolkodtam, mint Te, de aztán...
Játék alatt miért lenne szebb képe a monitornak? Ez ebben a formában nem igaz."Amúgy meg a 24"-es monitorok már kaphatók 90k alatt."
Majdnem 3 éven át egy Dell 2405FPW-t használtam... innentől inkább nem folytatom ezt a vonalat.#90:
Az, hogy nagy-e a pixeltávolság, felhasználásfüggő. Egy 40" FullHD készülék ~1 méterről monitornak is szuper, ha az embernek leginkább netezik, filmez, játszik rajta..
A 70" az már inkább TV-nek való. 5 méterről FullHD tartalmakat nézve, nyamm... azért ez messze lehet a szánalmastól. -
Produkció
senior tag
én full hd tv-n netezek filmezek játszok meg minden....37"os, és sztem a pixeltávolsága is még jó...bár tervezem hogy inkább veszek egy monitort külön szgépezés célra, nem akarom a napi 2-3órára tervezett tv-zés helyett napi 12óra nyúzni a tv-t monitorfunkcióba....előbb megy tönkre szerintem.
-
Antibazsi
aktív tag
ekkora felbontásban értelemetlen lenne netezeni,mert a legtöbb oldal 1024x768-ra van optimalizálva.Így oltári picik is lennének a betűk és ráadásul több mint a fél képernyő üres lenne.Játéknál megit csak az lenne a baj,hogy a szövegek nagyon aprók lennének arról nem is beszélve,hogy a paksi atomerőmű sem lenne elég,hogy fusson rendesen a játék.Gondolj arra,hogy pl a konzolos játékok is HD felbontásra vannak írva (ps3 esetén lehet fullhd),az is csak 1368x720 és mégis elég szép,részletes.Én úgy vagyok,hogy inkább fusson kicsit kisebb felbontásban a játék(úgy a szövegek is kényelmesebben olvashatók),de be tudjak kapcsolni mindent maxra, effektet,élsimítást,stb és legalább átlag 40fps-el menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged