Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Na tehát FuSi-ból van:
Amilo és Lifebook.
Az Amilo a hobbi felhasználókat (értsd nem Professzionális, tehát nem produktív)
a Lifebook pedig professzionális felhasználókat célozza meg.Tescoban meg Auchanban azért nem Lofebookokat árulnak, mert
a céges ügyfelek, akik a Lifebookok nagyrészét veszik, nem a Tescoban fogják a
laptopparkjukat felújítani, oda magánszemélyek járnak otthonra venni valami olcsó
laptopot, az az Amilo kategória.Nekem eddig 2 Lifebookom volt/van, az egyik Lifebook E a másik Lifebook S.
A Lifebook E at 15"-os, nagyfelbontású, picit nehezebb. Ez tök jó ha nem kell sokat mászkálni, mert akkor nem hátrány a súly, a méret, és szépen lehet olvasni rajta a doksikat.
A Lifebook S pedig egy jó utitárs, sokáig bírja az aksi, könnyű és tényleg erős a váza, az egyik munkatársam már többször leejtette és még egyben van... -
joysefke
veterán
Talán azért nem lehet a billentyűzetén programozni, mert:
nem arra való, erre nem gondoltál?
Sőtt semmilyen laptopon nem lehet értelmes fejlesztőeszközzel dolgozni, ha nem kötsz rá egy nagyméretű monitort, meg egy nagy billentyűzetet egeret...Ez managereknek való, prezentációt tartani, meg a repülőgépen/repülőtéren dokumentumokat olvasni, felkészülni a meetingre, a hotelben wifin leszedni az emaileket.
Na ezekre viszont nagyon jó, nagyon jól jön a kis méret, a stabil ház, a hosszú akuidő és magának a cuccnak a megbízhatósága.
És tudom miről beszélek, mert én már használtam Lifebook E-t és S-t is, sőtt, most is egy Lifebook S-m van.
Ha kell a nagy felbontás, akkor egy collal nagyobb méret árán máris megvan az 1400x1050.
De az nem való az S szériába, mert megrövidítené az akuidőt.Ez nem Amilo, ez minőségi cucc
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest