- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika0626
senior tag
-
bandika0626
senior tag
válasz
bandika0626 #18 üzenetére
Próbáltad már ezt a másik verziót?
-
bandika0626
senior tag
Szia!
Másoknak is voltak problémái a neat video ezen változatával.
[link]
Ez a régebbi változat. Ki kell csomagolni és az X86 mappa tartalmát át kell másolni a virtualdub/plugins32 mappába és felülírni amelyek benne vannak.
Ebben a verzióban még nincs benne az az optimalizációs rész így azt nem lehet megcsinálni.Viszont a többi rész megegyezik azzal a leírással amit készítettem. -
bandika0626
senior tag
válasz
bandika0626 #13 üzenetére
-
bandika0626
senior tag
Itt egy link a progihoz: http://data.hu/get/4762849/VirtualDub-1.10.2-test2_AVX_be.rar
Van itt egy néma videó a használatához.
Csinálok hozzá egy videót és azt is feltöltöm a data-ra.
Meg annyi, hogy van mpeg2 videóm a mit tvtunerrel vettem fel azt is feltöltöm.Igy mindenki ugyanazon a videón tesztelhet. -
bandika0626
senior tag
Szia!
Én a múltkor ajánlottam a virtualdub nevezetű videószerkesztő progit a természetesen free.
Vannak hozzá szűrők amivel a videót lehet zajmentesíteni. Az a szűrő elég jól skálázódik minél több magos a gép annál gyorsabban végzi el a munkát.
A virtualdubnak van olyan verziója amely már támogatja az AVX utasítást. Azt is ki lehetne próbálni, hogy jelent-e valamit a feldolgozás sebességében ha be ill. ki kapcsoljuk.
A sony vegas sem nehezen kezelhető videószerkesztő.
Még annyit, hogy a virtualdubot nem kell telepíteni a rendszerre elég csak kicsomagolni és fut is a program.
Ha érdekel benneteket szívesen segítek, hogy mit hogyan kell csinálni és a progit is elérhetővé teszem számotokra.
Nekem is jól jönne egy ilyen összehasonlító teszt mert nekem csak egy Athlon II X3 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest